11. maj 2021
I 2005 åbnede kornprinsesse Mary for første gang Garden Living Fair. På fredag klokken 10 skal kronprinsessen igen klippe snoren til den smukke haveudstilling ved Frederiksborg Slot.
gallery icon

Se billedserie

I 2005 åbnede kornprinsesse Mary for første gang Garden Living Fair. På fredag klokken 10 skal kronprinsessen igen klippe snoren til den smukke haveudstilling ved Frederiksborg Slot.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Garden Living Fair er en af Europas 12 smukkeste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Garden Living Fair er en af Europas 12 smukkeste
Opdateret 17. august 2011 kl. 09:16
Liv og Puls - 17. august 2011 kl. 08:00
Af Maja Vindelev
Hillerød: Fredag den 11. marts i år havde det største dagblad i Schweiz, Berner Zeitung, en oversigt over de 12 smukkeste haveudstillinger i Europa. Blandt de 12 er Garden Living Fair, der på fredag for ottende gang åbner i Slotsparken ved Frederiksborg Slot. Af et kort i avisen kan man også se, at Garden Living Fair er alene om at repræsentere Skandinavien, når det gælder de smukkeste haveudstillinger.

- Tænk, at blive udnævnt til at være en af Europas 12 smukkeste haveudstillinger og repræsentere Skandinavien. Det er også med til at sætte Hillerød på Europakortet. Vi rangerer på linie med Chelsea Flower Show i London - nok verdens mest berømte haveudstilling, hvor dronning Elisabeth åbnede sidste år, siger Anne Knudsen, der er initiativtager til Garden Living Fair, som hun suverænt står i spidsen for.

Anne Knudsen fik faktisk en henvendelse fra redaktøren af det schweiziske dagblad, der har et oplag på 162.000 eksemplarer. Redaktøren ville nemlig gerne ville have Garden Living Fair med i omtalen af de smukkeste haveudstillinger.
Gav bonus
Omtalen i Berner Zeitung fik Anne Knudsen til at beslutte sig for at invitere kronprinsesse Mary, som tidligere, nemlig i 2005, åbnede Garden Living Fair. Hun fik held med sin invitation, så den 19. august klokken 10 åbner kronprinsesse Mary Garden Living Fair for anden gang.

Garden Living Fair er åben fredag, lørdag og søndag, alle tre dage klokken 10-18. Kommer man kørende i bil, skal man ind fra Holmegårdsvej og ned ad Rendelæggerbakken. Gående og cyklister kan også nå frem til indgangen via Frederiksborg Slot.
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?