25. september 2021
holly-mandarich-dk111J7UU40-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den helt nye sportstrend - nu på havet!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den helt nye sportstrend - nu på havet!

Dette indhold er sponsoreret

I de senere år er der kommet en ny trend, som har spredt sig van(d)vittigt hurtigt, nemlig det at stå på standup paddle board i havet. Det kræver blot et paddle board og en paddel og så er du klar til at begive dig ud på dit næste eventyr. Det er en krævende disciplin, hvor balance er en påkrævet evne for at kunne holde sig stående på boardet, imens man sejler derud af. På den her måde kan man få lov at se på verden udefra havet og ind, i stedet for altid bare at kigge fra stranden og ud. Det fascinere rigtig mange, at man kan få følelsen af at sejle helt uden at skulle ud og investere i en båd.

God underholdning for hele familien

Et stand up paddle board er ikke kun god underholdning for de voksne, men det er også en god familieaktivitet, hvor selv de helt mindste kan være med. Det er nemt at drive lidt rundt inde på det lave med sine helt små børn, og de fleste synes også, at det er sjovt at prøve at holde balancen på boardet. Der er mange lege, som man kan finde på med et board, eksempelvis boldspil fra bræt til bræt, eller kapløb med hinanden, hvis man har flere boards til rådighed.

Paddle board som transportmiddel

Et board er ikke kun god underholdning, men det kan faktisk også bruges som transportmiddel. Hvis du synes, at hverdagen bliver lidt travl og hektisk, og du mangler et afbræk, så er det en god ide, at bruge brættet som transport på arbejde. Det giver dig lidt frisk luft og lidt god motion, og det gør dig langt mere oplagt til en lang dag på arbejde. Hvis man gør det om sommeren, så kan det godt være, at man kan holde varmen uden en dragt og støvler, men hvis man gør det om vinteren, så kan det være en god ide at anskaffe sig en våddragt og -sko, så du kan holde dig varm på den lange tur. En anden ekstra gadget, der er god at have, er en vandtæt pose, så du kan opbevare din telefon, pung, nøgler og skiftetøj til arbejdet. Det er træls at være nødsaget til at køre hjem igen efter nyt skiftetøj til at arbejde, fordi der var gået hul på den plastikpose, som du ellers havde opbevaret tingene i.

Stemmer du til kommunalvalget i år?