21. april 2021
Lille Jasmin heales af sin mor og far og reikimester Anne-Marie Risbjerg.
gallery icon

Se billedserie

Lille Jasmin heales af sin mor og far og reikimester Anne-Marie Risbjerg.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Healing med reiki kan hjælpe på smerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Healing med reiki kan hjælpe på smerter
Opdateret 26. juli 2011 kl. 08:50
Frederikssund - 23. juli 2011 kl. 04:00
Af Malene Koops Grønborg
Græse: Allerede som to-årig fik Jasmin Jørgensen, der nu er 10 år sin første mellemørebetændelse.

Da hun var fem år havde hun helt mistet hørelsen på det ene øre, og en læge opdagede, at der var gået hul på hendes trommehinde. Forældrene Else og Steen Jørgensen havde derfor Jasmin til kontrol på Rigshospitalet, og deres lille datter blev opereret i øret for at forbedre trommehinden.

Det hjalp dog ikke, og man fandt ud af, at Jasmin havde sygdommen Otosclerose, en sygdom i mellemøret, der rammer knap en procent af befolkningen. Sygdommen nedsætter gradvist hørelsen på det ramte øre.

Men nu har den 10-årige pige fået hjælp med reikihealing. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Efter et møde med reikimester Anne-Marie Risbjerg begyndte Jasmins forældre, Else og Steen Jørgensen til reiki-kurser, så de kunne heale hinanden. Og da forældrene var så glade for det, begyndte datteren Jasmin også at komme med, hvor hun gentagne gange er blevet healet - og stadig bliver healet på sit venstre øre.

- Jeg sad og skulle til at spille Nintendo, og så tog jeg høretelefonerne i. Og pludselig kunne jeg høre lidt på mit dårlige øre, forklarer Jasmin.

Else og Steen Jørgensen er ikke i tvivl om, at det er reikihealingen, der har hjulpet deres datter. Nu healer de hende en eller flere gange om dagen hver eneste dag og håber på, hørelsen bliver endnu bedre.

- Hvis der var nogen, der var skeptiske over for sådan noget hokus pokus før, så var det mig, men jeg må æde det i mig, siger Steen Jørgensen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.
1382458
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?