20. januar 2018
Direktør i Frederiksborg Gruppen Jesper Lorentzen, Hillerøds borgmester Kirsten Jensen og distriktschef Thomas Kjær Kristensen fra Jensen's Bøfhus foran Slotskroen i Hillerød.
Direktør i Frederiksborg Gruppen Jesper Lorentzen, Hillerøds borgmester Kirsten Jensen og distriktschef Thomas Kjær Kristensen fra Jensen's Bøfhus foran Slotskroen i Hillerød.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jensen's Bøfhus til Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jensen's Bøfhus til Hillerød
Opdateret 03. juli 2011 kl. 20:01
Sjælland - 02. juli 2011 kl. 04:00
Af Maja Vindelev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Restaurationskæden Jensen's Bøfhus skal fremover drive Slotskroen i Hillerød. Jensen's Bøfhus forventer at åbne i begyndelsen af 2012, og dermed åbner den danske kæde sin første restaurant i Nordsjælland.

- Vi er meget glade for, at vi nu kommer til Hillerød. Det er en ganske særlig og unik beliggenhed, vi får i Slotskroen. Samtidig er Hillerøds beliggenhed så central og byen så vigtig i Nordsjælland, at vi synes, det er oplagt, at vi nu også kommer hertil, siger Palle Skov Jensen, ejer af Jensen's Bøfhus.

Borgmester Kirsten Jensen (S) glæder sig over, at der igen kommer liv på Slotskroen.

- Det er positivt, at Slotskroen igen får liv, og jeg mener, at Jensen's Bøfhus har musklerne til at få Slotskroen til at blive en stabil forretning. Slotskroen er så vigtig en bygning i Hillerød, at det kan blive til stor glæde for Hillerøds borgere og gæster udefra, at den igen bliver åben og tilgængelig, siger borgmesteren.

Det er ejendomsudviklingsselskabet Frederiksborg Gruppen i Hillerød der har erhvervet ejendommen og forestået udviklingen.

- Hele ejendommen istandsættes nu for et to-cifret millionbeløb og kommer foruden Jensen's Bøfhus restaurant på cirka 550 kvadratmeter til at huse fem lejligheder i de øvre etager og et areal til liberalt erhverv evt. lægeklinik i stueetagen, oplyser Jesper Lorentzen, direktør i Frederiksborg Gruppen.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.