11. maj 2021
V og K melder nu klart ud, at de ikke kommer til at stemme for kæmpevindmøller i Faxe Kommune. DF er også modstander af dem.
V og K melder nu klart ud, at de ikke kommer til at stemme for kæmpevindmøller i Faxe Kommune. DF er også modstander af dem.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe-vindmøller vakler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe-vindmøller vakler
Opdateret 30. juni 2011 kl. 09:39
Faxe - 28. juni 2011 kl. 07:00
Af Allan Grasberger
De kæmpe vindmøller, som er planlagt ved Alslev nær Karise og Turebylille er tæt på ikke at komme længere end til tegnebrættet.

Nu da høringsfasen i Faxe Kommune er slut forud for den store VVM-undersøgelse melder de konservative og Venstre nu klart ud, at de ikke kan gå ind for de store vindmøller.

Hverken Lars Juul Andersen (V), Dorthe Nybjerg (V) eller Ivan Lilleng (K) fra Erhvervs- og Kulturudvalget støtter, at man går videre i processen - og det handler om at få standset så hurtigt som muligt, så der ikke bliver lavet voldsomt dyre undersøgelser til ingen verdens nytte.

Ingen af de tre politikere er imod vindmøller, men vindmøller af denne størrelse hører til på havet.

De siger de tre samstemmende til DAGBLADET og Sjællandske.

Dansk Folkepartis Steen Petersen har allerede i et læserbrev i DAGBLADET slået fast, at han ikke vil støtte de store vindmøller på land.

Venstre, de konservative og DF samler dog ikke flertal i Faxe byråd, så det kræver støtte fra Borgerlisten, SF eller socialdemkraterne. De tre borgerlige partier har tilsammen 12 mandater, og derfor mangler de to for at skabe flertal for at stoppe processen.

Læs mere i DAGBLADET og Sjællandske.
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk