26. maj 2018
Friis springer i det professionelle bassin
Foto: Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lotte badede sig til guld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lotte badede sig til guld
Sport - 26. juni 2011 kl. 23:16
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Svømning: Danmarks største svømmenavn, Lotte Friis, vandt ganske vist forholdsvist sikkert 800 meter fri søndag aften på Bellahøj svømmestadion. Men vindertiden 8.32,32 minut er set betydeligt hurtigere af Lotte Friis. Da hun vandt VM-guld i fjor i Rom var det med en tid, der var omkring 17 sekunder hurtigere.

- Lotte bruger løbet til engang træning som optakt til VM. Hun ligger i meget hård træning, siger elitechef Lars Sørensen.

Det gælder hele den danske elite. Seks svømmere skal til VM i Kina om et par uger, og for de næstbedste er der andre internationale opgaver på tapetet. Det gælder blandt andre Farums Frederik Siem Pedersen der skal med boblelandsholdet til Canada om tre uger. Søndag aften vandt han den prestigefyldte 100 meter fri foran Jakob Andkjær.

- Jeg har vundet danske seniormesterskaber før, men det er første gang at jeg har vundet et, hvor alle de store var med. Jeg er meget tilfreds, siger Frederik Siem Pedersen, der også vandt guld med Farum i holdkappen 4x100 fri om lørdagen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag