22. august 2019
Casper Blom har mange bolde i luften, for udover sin egen virksomhed skal han også passe sine venner, kæreste, familie og de afsluttende eksamener på Roskilde Handelsskole.
gallery icon

Se billedserie

Casper Blom har mange bolde i luften, for udover sin egen virksomhed skal han også passe sine venner, kæreste, familie og de afsluttende eksamener på Roskilde Handelsskole.
Foto: Stina Felby Egerup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugte golfbolde blev vejen til succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugte golfbolde blev vejen til succes
Taastrup - 19. juni 2011 kl. 17:18
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Taastrup: For 18-årige Casper Blom fra Taastrup blev det brugte golfbolde, der for alvor fik sat gang i hans karriere som iværksætter.

Med hjemmesiden www.billigegolfbolde.dk har han nemlig allerede nu fået så stor succes, at hans eget firma omsætter for 100.000 kroner om måneden, skriver DAGBLADET Roskilde.
arrow Læs også: Tåstrup-dreng kåret til ungt iværksætterhåb

Han har skabt sig sin helt egen niche i golfverdenen, hvor han sælger brugte golfbolde, der er hentet op fra søer på diverse golfbaner.

Det var Caspers farfar, der fik ham sporet ind på ideen.

- Han spurgte en dag, om jeg kendte nogen, der solgte billige golfbolde. Det fandt jeg så én, der gjorde, og af ham købte jeg mine første 300 bolde og solgte dem til min farfar. Jeg var 12 år, men havde nok allerede lidt handelsmand i mig, siger Casper med et skævt smil.

Herefter begyndte farfaren at sælge bolde fra Casper til sine golfvenner, og Casper satte opslag op og annoncerede i Den Blå Avis. Efter to år lavede han en hjemmeside og købte domænet www.billigegolfbolde.dk, som 17-årig oprettede han et anpartsselskab i sin fars navn, og som 18-årig blev han så direktør og ejer af sit eget firma.

Trods en allerede succesfuld erhvervskarriere insisterer Casper dog på også at være en helt normal teenager.

- Jeg hænger ud med mine venner, har en kæreste og går til fester og drikker som alle andre unge. Jeg har bare valgt at bruge min fritid på min virksomhed, siger han.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde lørdag
arrow Lokal iværksætter har stor succes
13. november 2012 kl. 10:14 Opdateret: kl. 12:10

Redaktionen

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
redaktiontaastrup@sn.dk