10. april 2021
Fodboldbørn, forældre og andre med tilknytning til Allerød Fodbold Klub var med til at hædre Morten Foldager (til venstre). Prisen og en check på 5.000 kroner blev overrakt af formand for Allerød Idræts Union Poul Møller Hansen.
Fodboldbørn, forældre og andre med tilknytning til Allerød Fodbold Klub var med til at hædre Morten Foldager (til venstre). Prisen og en check på 5.000 kroner blev overrakt af formand for Allerød Idræts Union Poul Møller Hansen.
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pris til ungdomsfodboldens mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pris til ungdomsfodboldens mand
Opdateret 16. juni 2011 kl. 22:39
Allerød - 16. juni 2011 kl. 22:34
Af Julie Grothen
Allerød: Det var sidste træning i sæsonen for årgang 2000 på Skovvang Stadion torsdag eftermiddag.

Men det var også en særlig dag af en anden grund. Cheftræner og gruppeleder for drengene, 43-årige Morten Foldager, blev nemlig hædret for sin store indsats for klubben, sporten og ikke mindst for de unge. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Han er jo en ildsjæl. Hver eneste gang man beder ham om noget, så er han der. Han er en rigtig AFK-dreng. Fodboldklubben står over alt for ham, men han er også engageret på andre områder med unge i kommunen. Han er en frivillig, som absolut fortjener at bliver hædret for at stå til rådighed. Samtidig stiller han også kritiske spørgsmål til det, der foregår, siger formand for Allerød Fodbold Klub Ivan Skov.

Morten Foldager har været med til at starte Allerød Fodbold Klubs årgang 2000 og været gruppeleder siden, han har stået for de grundlæggende træningsøvelser til årgangens trænere, og dermed den røde tråd for hele årgangen, lavet oplæg til udviklingsplaner for AFK ungdom, været med til at arrangere og lede to minifodboldskoler og har været førsteholdets cheftræner siden 2007.

Desuden har Morten Foldager skaffet bolddrenge til AFK’s 2. divisions hold utallige gange. Han sidder også i styregruppen i Skole Cup, et job som kræver mange talenter og mange frivillige arbejdstimer. Til daglig er han klubleder i Fritidsklubben Rønnen, og i weekenderne er han ude på gaden i Allerød som SSP-medarbejder. Morten Foldager er gift og har to børn, en dreng og en pige, der naturligvis begge spiller fodbold.
Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?