31. oktober 2020
Nordmanden Torgrim Mellum Stene var blandt de inviterede udenlandske fortællere, og han forstod at holde sine tilhørere fanget med sine fortællinger.
gallery icon

Se billedserie

Nordmanden Torgrim Mellum Stene var blandt de inviterede udenlandske fortællere, og han forstod at holde sine tilhørere fanget med sine fortællinger.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fortællinger for alle under Fortællefestivalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fortællinger for alle under Fortællefestivalen
Lejre - 14. juni 2011 kl. 09:28
Af Agnete Vistar
Lejre: Den 15. fortællefestival løb af stablen i Sagnlandet Lejre i pinsen, og det strømmede til med mennesker, der glædede sig til mange vidt forskellige historier fro alle aldre og begge køn.

Det skriver DAGBLADET Roskilde tirsdag. Blandt de inviterede udenlandske fortællere var nordmanden Torgrim Mellum Stene, der med en 50 minutter lang, fabulerende fortælling i mange lag bjergtog sine tilhørere i det stuvende fulde langhus i jernalderlandsbyen i Sagnlandet.

Som altid var der noget for alle. Fortællerforums festival, der denne gang havde forvandlinger som sit gennemgående tema, myldrede med fortællere og fortællinger for kvinder, for mænd, for børn i forskellige aldre, og for hele familien. Der var fortællinger om moderne storbyliv, ældgamle sagn og myter, samfundsforhold, eventyr, fremtidsdilemmaer og meget, meget mere.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk