13. december 2019
Allerød Kommunes forslag til Ring 5 går via Overdrevsvejen i Hillerød. Den røde plet viser placeringen af det kommende supersygehus i Hillerød. Illustration: Allerød Kommune
Allerød Kommunes forslag til Ring 5 går via Overdrevsvejen i Hillerød. Den røde plet viser placeringen af det kommende supersygehus i Hillerød. Illustration: Allerød Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmestre diskuterede Ring 5

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmestre diskuterede Ring 5
Allerød - 09. juni 2011 kl. 11:43
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Allerød: Allerøds borgmester Erik Lund inviterede tirsdag sine borgmesterkolleger fra Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Helsingør og Hillerød kommuner til et møde på Allerød Rådhus, om fremtidens trafikafvikling i Nordsjælland.

På mødet fremlagde Allerød Kommune et forslag til alternativ trafikforbindelse i Nordsjælland med henblik på tilknytning til det nye hospital i Hillerød og med henblik på friholdelse af sårbare naturområder i den eksisterende Ring 5-transportkorridor. Det præsenterede forslag blev drøftet, idet såvel positive som negative forhold blev tilkendegivet fra mødets deltagere, oplyser Erik Lund i en pressemeddelelse.

Det blev aftalt at afvente resultatet af mødet med Transportministeren og Miljøministeren den 9. juni 2011. Der blev ligeledes udtrykt interesse fra kommunerne om at deltage med embedsmænd i en arbejdsgruppe, såfremt der skønnes behov herfor efter mødet med Transportministeren og Miljøministeren.

Udover borgmester Erik Lund deltog Borgmester Willy Eliasen, Egedal kommune, Borgmester Johannes Hecht-Nielsen, Helsingør kommune, Borgmester Kirsten Jensen, Hillerød kommune, Viceborgmester Kim Rockhill, Frederikssund kommune, Byrådsmedlem, Ole Bergmann, Fredensborg kommune samt embedsmænd fra hver af de deltagende kommuner.