22. november 2017
32-årige Rasmus Borg Mogensen og 23-årige Nicklas Lau Baymler åbner snart Ringsteds første rollespilsbutik, som kommer til at ligge i et kælderlokale i Søgade.
32-årige Rasmus Borg Mogensen og 23-årige Nicklas Lau Baymler åbner snart Ringsteds første rollespilsbutik, som kommer til at ligge i et kælderlokale i Søgade.
Foto: Jens Wollesen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny rollespilsbutik bag kældertremmerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny rollespilsbutik bag kældertremmerne
Opdateret 21. maj 2011 kl. 07:39
Ringsted - 19. maj 2011 kl. 13:57
Af Kathrine Harvey
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
RINGSTED: I kælderlokalet, bag vinduerne med jerngitre, arbejder to flittige unge mænd på højttryk for at realisere deres drøm. Om mindre end to uger slår Rasmus Borg Mogensen og Nicklas Lau Baymler dørene op til Ringsteds første - og eneste - rollespilsbutik med navnet "Andros". Det skriver DAGBLADET Ringsted. Til den tid vil butikken bugne af alskens onde masker, spil, udstyr og udklædningstøj.

- Vi glæder og rigtig meget. Ringsted har manglet en rollespilsbutik, og når det samtidig kan så vi håber, at folk vil tage godt imod os, siger Rasmus Borg Mogensen.

Nicklas Lau Baymler forklarer, at når rummene i kælderen er færdigt, så vil der både komme til at være spilleborde, hvor man kan komme hen og øve sig i at spille brætspil som for eksempel "Warhammer", og man kan også komme og få hjælp og vejledning til at male og tegne figurer, udvælge det helt rigtige tøj og udstyr til sin figur i et live rollespil, eller lave sine egne våben.

- Vi er nået rigtig langt med at få folk til at forstå, at rollespil altså ikke går ud på, at man render rundt i en skov og råber "Iskrystal, iskrystal - FRYS!", som en kendt tv-reklame viste for nogle år siden. Vi er altså ikke kun nørder, der sidder i mørke rum og klæder os ud som riddere i weekenden. Vi er rigtig sociale og kreative mennesker, som faktisk bare gerne vil møde andre mennesker og have det sjovt, siger Rasmus Borg Mogensen.

Rollespilsbutikken "Andros" ligger i kælderen ved kulturhuset i Søgade 1A og åbner den 3. juni.

Læs mere i DAGBLADET Ringsted i dag.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk