31. oktober 2020
De planlagte 3 megawatt-møller ved Alslev by bliver 150 meter høje. På billedet rejses en 127 meter høj 2,3 megawatt-mølle af Vattenfall Vindkraft og Siemens Wind Power 24. juni 2009 i den 13 møller store park i Nørrekær Enge langs Limfjorden ved Aggersund.
De planlagte 3 megawatt-møller ved Alslev by bliver 150 meter høje. På billedet rejses en 127 meter høj 2,3 megawatt-mølle af Vattenfall Vindkraft og Siemens Wind Power 24. juni 2009 i den 13 møller store park i Nørrekær Enge langs Limfjorden ved Aggersund.
Foto: Henning Bagger/Scanpix 2009
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vindmøllemødet med Pia Kjærsgaard er aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vindmøllemødet med Pia Kjærsgaard er aflyst
Opdateret 11. maj 2011 kl. 16:46
Faxe - 11. maj 2011 kl. 12:20
Af Nikolaj Rasch Skou
Alslev: Pia Kjærsgaard (DF) besøger i dag Royal Unibrew og Rødvig Kro, skriver DAGBLADET og Sjællandske.

Men hendes møder hos Hjemmeværnskompagniet Stevns og Beboerforeningen i Alslev om kæmpevindmøller er aflyst.

- Hun skriver til os i en e-mail i morges, at det skyldes forhandlingerne på Christiansborg om 2020-planen. Men vi er samtidig lovet et nyt møde med Pia Kjærsgaard, hvor kun kommer til Faxe Kommune kun for at besøge os, siger Marina Gellert, som har haft travlt med at ringe til mellem 50 og 70 protesterende borgere, hvoraf flere havde taget fri fra arbejde, for at deltage i mødet med DF-lederen.

- Dansk Folkeparti er imod kæmpevindmøller på land. Vi ser frem til det nye møde og er glade for, at Pia Kjærsgaard vil lytte til vores argumenter imod kæmpevindmøllerne, som skal rejses i et område, der er i den absolut dårligste kategori.

- Det blæser langt mere ude ved østkysten. Møllerne burde stå ude på havet langt fra land så deres størrelse og den lavfrekvente støj ikke generer naboerne, siger Maria Gellert.

Beboerforeningen i Alslev deltager i morgen i et informationsmøde om vindmøllerne, som er indkaldt af Faxe Kommune. Det foregår torsdag den 12. maj klokken 19 på Tågerup Gl. Skole, Tågerupvej 29 i Karise.

Det er Carsten Boserup på Alselvgården, som har søgt om tilladelse til at opstille tre vindmøller tæt på Alslev by. Det har han gjort før, og denne gang er de 150 meter høje.

Det er ikke Carsten Boserup selv der skal eje vindmøllerne, men firmaet European Wind Farms A/S, der lejer sig ind på hans jord, oplyser Beboerforeningen i Alslev.

Læs også DAGBLADET og Sjællandske
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk