20. januar 2020
Irma-pigen er ankommet, og i går kom Irma-navnet op over den nye butik i Helsingørsgade.
gallery icon

Se billedserie

Irma-pigen er ankommet, og i går kom Irma-navnet op over den nye butik i Helsingørsgade.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Irma indtager Helsingørsgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Irma indtager Helsingørsgade
Hillerød - 10. maj 2011 kl. 06:00
Af Maja Vindelev
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Hillerød: Irmapigen er ankommet, og i går kom Irma-navnet op, både over butikken og ved indgangen fra Helsingørsgade. Der er hektisk aktivitet i den nye Irma, der torsdag klokken 9 åbner i Helsingørsgade, hvor Irmas adm. direktør Alfred Josefsen klipper snoren, så Hillerød får sin anden Irma, efter at der åbnede en Irma på Møllebakken den 14. april.

I øvirgt har Hillerød tidligere haft to Irma'er, nemlig en Irma på - Irmatorvet i Frederiksværksgade, hvor der nu er en Fakta, og i Slotsgade. Irma i Slotsgade lukker i morgen, og der kommer så i stedet en Fakta - ja, det kan være svært at finde ruindt i.

Henrik Holdrup er ny butikschef i den nye Irma i Helsingørsgade, og han har i løbet af sine snart 31 år i Irma også været chef et par år i Slotsgade. Det var dengang, ISO åbnede for 11-12 år siden.

- ISO var en konkurrent for Irma, og den var dengang ISO gjorde det godt, siger Henrik Holdrup til Frederiksborg Amts Avis.

Siden gik det ned ad bakke for ISO, der i flere omgange blev solgt og til sidst overtaget af SuperBest, der for to-et-halvt år siden lukkede og slukkede i Helsingørsgade. Siden har der været arbejdet på at få et nyt supermarked til at tage over, og på torsdag slår Irma så dørene op til en af de store Irma'er på 1100 kvadratmeter. De sidste 400 kvadratmeter i huset - ISO var på 1500 kvadratmeter - er endnu ikke lejet ud.

- Det er en flagskibsbutik med nedkølet frugt og grønt og en åben slagterafdeling, og så har vi et dejligt p-hus lige ved siden af, siger Henrik Holdrup.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.