27. januar 2021
Finansminister Claus Hjort Frederiksen og Rudersdals borgmester Erik Fabrin var blandt de mange, der mødte op og fejrede Erik Mollerup 50 års fødselsdag fredag eftermiddag.
Finansminister Claus Hjort Frederiksen og Rudersdals borgmester Erik Fabrin var blandt de mange, der mødte op og fejrede Erik Mollerup 50 års fødselsdag fredag eftermiddag.
Foto: Lars Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festlig fejring af flittigt foreningsmenneske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festlig fejring af flittigt foreningsmenneske
Rudersdal - 07. maj 2011 kl. 01:59
Af Lars Ramlow
Formand for byplanudvalget i Rudersdal kommune Erik Mollerup (V) fejrede fredag sin 50 års fødselsdag. Det skete i hjemmet i Vedbæk, hvor politiske med- og modspillere kiggede forbi - blandt andre borgmester Erik Fabrin (V) og finansminister Claus Hjort Frederiksen (V), der havde en time ledig midt i 2020-forhandlingerne mellem Regeringen, Dansk Folkeparti og Det Radikale Venstre.

Erik Mollerup har siden 1998 været valgt til kommunalbestyrelsen for Venstre . Først for Venstre i Søllerød og nu for Venstre i Rudersdal.

50 års fødselaren har altid haft en meget aktiv og markant rolle som politiker. Som mangeårig formand for Kultur- og Fritidsudvalget, og nu som formand for Byplanudvalget, har Erik Mollerup med stort engagement sat sit præg på de politiske beslutninger. Han er desuden dybt respekteret ikke alene i Venstre, men også i de øvrige partier i kommunalbestyrelsen.

- I Venstre har vi også haft stor glæde af, at Erik Mollerup er et udpræget foreningsmenneske. Han ved hvor stor betydning det frivillige arbejde har, og står altid selv i første række, når opgaverne skal løses. Erik Mollerup er meget flittig og engagerer sig i alle opgaver lige fra deltagelse i bestyrelsesmøder, oplæg til medlemmer og praktiske opgaver i forbindelse med vores arrangementer. Venstre i Rudersdal ønsker Erik Mollerup tillykke med den runde dag, og vil samtidig benytte lejligheden til at sige tak for et fantastisk godt samarbejde, og vi ser frem til at samarbejdet vil foresætte i årene fremover, siger Gitte Rasmussen, formand for Venstre i Rudersdal.
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?