25. oktober 2021
Henrik Sass Larsen trådte til i Tommy Kamps sted, da der skulle holdes krisemøde mellem Dansk Cykle Union og Tommy kamps søn.
Henrik Sass Larsen trådte til i Tommy Kamps sted, da der skulle holdes krisemøde mellem Dansk Cykle Union og Tommy kamps søn.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sass reddede Kamp på fortroligt møde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sass reddede Kamp på fortroligt møde
Opdateret 20. april 2011 kl. 13:54
Køge - 19. april 2011 kl. 07:18
Socialdemokraternes politiske ordfører Henrik Sass Larsen har i al hemmelig blandet sig i en tvist mellem hans ven og lokale S-formand i Køge Tommy Kamp og Dansk Cykle Union. Det skriver B.T.
 
På et fortroligt møde i Dansk Cykle Union den 17. maj 2010 argumenterede Danmarks måske kommende finansminister efter valget for, at Tommy Kamps 17-årige søn Alexander Kamp skulle udtages til det danske landshold.
arrow Læs også: Café-ejer: Kamp afgang er godt for Køge
Tommy Kamp havde ellers i marts 2010 smækket med døren på vegne af sin søn, fordi landstræneren i marts sidste år havde droppet den unge Kamp til juniorudgaven af storløbet Paris-Rubaix.

Tommy Kamp truede efter den manglende udtagelse med at få sønnen til at stille op for Luxembourg i stedet for at give Dansk Cykle Union en lærestreg. Det viste sig at være umuligt for sønnen at stille op for Luxembourg, og da den danske landstræner ikke umiddelbart ville udtage Alexander Kamp igen, valgte Henrik Sass Larsen at træde til på vegne af Tommy Kamp i et krisemøde mellem Dansk Cykle Unions chefer og Alexander Kamp. Det fremgår af det fortrolige mødereferat, som B.T. er kommet i besiddelse af.

Mødet endte med at Alexander Kamp igen blev udtaget til det danske landshold, og der blev indgået en aftale om, at Alexander Kamp ikke skulle udtale sig til pressen.

Rasmus Jønsson, der er ekstern lektor i politisk kommunikation på Roskilde Universitet, mener, at Sass burde holde sig fra at blande sig i en sådan sag.

- Sass er som ledende person i Socialdemokratiet oppe i en liga, hvor han ikke bør gå ind og blande sig i en sag om, hvorvidt en partifælles søn skal på landsholdet eller ej. Det er uklogt, siger han.
arrow Tommy Kamp trækker sig
26. april 2011 kl. 16:46 Opdateret: kl. 08:09
arrow Ny bizar drejning i Vanilla-sag
26. april 2011 kl. 13:46 Opdateret: kl. 19:37
arrow Omstridt firma stod bag Tommy Kamp
23. april 2011 kl. 13:00 Opdateret: kl. 09:41
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk