19. januar 2020
Mikael Mogensen (S) er tidligere formand for teknik- og miljøudvalget i Køge Kommune. Han forklarer, at Tommy Kamp ikke stod bag, at Café Vanilla i 2008 fik lov til at servere udendørs. Arkivfoto
Mikael Mogensen (S) er tidligere formand for teknik- og miljøudvalget i Køge Kommune. Han forklarer, at Tommy Kamp ikke stod bag, at Café Vanilla i 2008 fik lov til at servere udendørs. Arkivfoto
Foto: Thomas Krakau
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: "Tommy Kamp har ikke påvirket udvalget"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Tommy Kamp har ikke påvirket udvalget"
Opdateret 19. april 2011 kl. 12:13
Køge - 12. april 2011 kl. 13:15
Af Christina Hilstrøm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Køge: Tommy Kamp stod ikke bag Café Vanillas tilladelse til at servere udendørs på Torvet i Køge fra 2008 og frem.

Det understreger Mikael Mogensen (S), der var formand for teknik- og miljøudvalget, da Café Vanilla fik tilladelsen.

- Tilladelsen til udeservering blev givet, fordi der var et bredt politisk ønske om at skabe liv på Torvet. Tommy Kamp har ikke påvirket udvalget, siger Mikael Mogensen. Det skriver DAGBLADET Køge.

Café Vanilla ansøgte første gang om at servere udendørs på Torvet i 2006, men det daværende teknik- og miljøudvalg gav afslag på ansøgningen. Men i 2007 så et nyt teknik- og miljøudvalg med Mikael Mogensen i spidsen på udeservering med andre øjne. Og da en forsøgsordning med udeservering på Torvet blev vedtaget for 2008 fik både Café Vanilla og Slagteriudsalget midlertidig tilladelse.

- Det har hele tiden været et enigt udvalg, der vedtog, at der skulle være udeservering. Og hvad der har været af aftaler mellem Café Vanilla og Tommy Kamp ved jeg ikke noget om, tilføjer Mikael Mogensen.

Han fortalte i forrige uge til DAGBLADET, at han valgte at holde sig langt væk fra Café Vanilla, fordi han ikke ville sættes i forbindelse med den gratis servering ved det såkaldte A-bord på caféen. Ligesom den socialdemokratiske byrådsgruppe af samme årsag i 2009 valgte at flytte deres såkaldte "eftermøder" fra Café Vanilla.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk