6. marts 2021
Ingen umiddelbar panik foran Allerød-målet.
Ingen umiddelbar panik foran Allerød-målet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tabere og vindere længere fra stregen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tabere og vindere længere fra stregen
Opdateret 20. marts 2011 kl. 17:54
Sport - 20. marts 2011 kl. 17:51
Af Jeppe Lodberg
Fodbold: Naturligvis var der kun de normale tre point på spil, da Greve og Allerød søndag eftermiddag skød forårssæsonen i gang i 2. division øst på en kunstgræsbane i Greve. Men det var nu alligevel en sekspoints-kamp, og der var de i dagens anledning rødblusede nordsjællændere, der efter sidste dommerfløjt kunne falde hverandre om halsen i højtlydte jubelscener.

0-1 viste en hastigt opsat måltavlen nede i hjørnet af banen, da de 90 første overlevelsesminutter af foråret var gået, og da Allerød i forvejen var seks point foran Greve, er gabet nu på ni. Og indimellem de to mandskaber ligger den fæle nedrykningsstreg og skriger - pt. er barren sat ved netop de 16 point, som Allerød havde inden forårspremieren.

Men Vanløse har i forhold til søndagens duellanter en kamp i hånden - Greve-Allerød var eneste kamp i rækken, der blev gennemført. Det enlige mål i kampen headede Martin Drescher ind i første halvlegs tillægstid på nordsjællændernes eneste småfarlige forsøg mod mål.

Allerød-topscoreren havde i kampens slutfasen desuden en "direktør", som Greve-keeper Steffen Fasting sprællemandsreddede. I den modsatte baneende reddede Allerød-målmand Rasmus Pryts en lille håndfuld gange, og i et enkelt tilfælde måtte han have hjælp af begge sine stolper.

Med resultatet kravlede Allerød op på tiendepladsen, mens Greve efterhånden både skal point og hjælp af mirakler for at overleve.

Læs Frederiksborg Amts Avis og DAGBLADET mandag
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?