21. april 2021
Hillerødprisen gik til Mathias Brix Willard fra Hillerød Ju-Jutsu.
gallery icon

Se billedserie

Hillerødprisen gik til Mathias Brix Willard fra Hillerød Ju-Jutsu.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets idrætspriser er uddelt i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets idrætspriser er uddelt i Hillerød
Opdateret 21. marts 2011 kl. 08:34
Hillerød - 19. marts 2011 kl. 06:00
Af Lisbeth Kjær Jansen
Hillerød: En verdens to'er i ju-jutsu, en reservefar for spillerne i FIF Hillerøds fodboldafdeling og en kajakinstruktør med et stort engagement i udviklingen af børnehold modtog fredag aften Hillerødprisen, Lederprisen og Trænerprisen i Hillerød for deres engagement.

Derudover fik omkring 160 idrætsudøvere i kommunen hver en medalje for deres resultater.

På denne måde blev Hillerøds idrætselite fejret ved en middag og reception i kantinen på Hillerød Rådhus.

Mathias Brix Willard fra Hillerød Ju-Jutsu fik for anden gang Hillerødprisen.

Den nu 19-årige unge mand modtog allerede for to år siden samme pris, fordi han som den første i verden fik en andenplads ved VM i ju-jutsu for seniorer, selvom han selv kun var juniorudøver.

Denne præstation har han gentaget i 2010 samt genvundet europamesterskabet.

Årets Lederpris gik til Morten Nielsen fra FIF Hillerøds fodboldafdeling for hans efterhånden mangeårige engagement som træner, holdleder, bestyrelsesmedlem og alle de andre små og store arbejdsopgaver, som han bidrager med i fodboldklubben.

Instruktør Uwe Lundberg fra Kajakklubben Esrum Sø fik årets Trænerpris, fordi han i en årrække har stået bag udviklingen af kajakklubbens børneafdeling, og fordi børnene grundet hans engagement bliver længe i klubben.

De tre fik udover æren af prisen hver et gavekort på 2.500 kroner og en buket blomster.

Derudover var der medaljer og et gavekort på 150 kroner til hver af de idrætsudøvere, der i løbet af 2010 har opnået en første til femteplads ved enten et verdensmesterskab, europamesterskab, OL, dansk eller nordisk seniormesterskab individuelt eller for hold.

Det er i 2010 sket for Hillerøds idrætsudøvere inden for både løb, mountainbike, taekwondo, svømning, vægtløftning, golf, bueskydning, judo, firmasport, håndbold, bordtennis, damefodbold og ju-jutsu.
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?