27. januar 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere søger psykolog efter møde med tyv i hjemmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere søger psykolog efter møde med tyv i hjemmet
Opdateret 05. februar 2011 kl. 09:01
Danmark - 05. februar 2011 kl. 07:51
Et stigende antal danskere henvender sig til landets tre største udbydere af krisehjælp, fordi de har været udsat for indbrud i deres bolig, mens de var hjemme.
Det skriver Politiken lørdag.
Hos både Falck Healthcare, Dansk Krisekorps og Prescriba melder de om et stigende antal danskere, der oven på oplevelsen søger psykolog for at bekæmpe søvnbesvær, angst for at være alene og stress.

- Vi oplever en stigning i antallet af personer, der vil have hjælp fra vores psykologer til at komme af med den slags problemer, fordi de har været udsat for indbrud i deres hjem, mens de var hjemme, siger chefpsykolog i Falck Rikke Høgsted til Politiken.

Også hos Prescriba får firmaets 450 psykologer flere og flere henvendelser fra folk, som vil have hjælp til at komme sig oven på mødet med indbrudstyven, siger direktør Anna Lise Frier Ruge.

- Det er kun et par procent af vores mange tusinde henvendelser, men for bare fem år siden så vi slet ingen af de her sager. Det er meget hårdt for folk og altså desværre et område i vækst, siger hun til Politiken.
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?