18. september 2020
Der blev danset igennem til den traditionsrige lanciers, som blandt andet byder på herremøllen - både den ene og den anden vej.
gallery icon

Se billedserie

Der blev danset igennem til den traditionsrige lanciers, som blandt andet byder på herremøllen - både den ene og den anden vej.
Foto: Ingrid Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nytårsballet blev en formidabel fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytårsballet blev en formidabel fest
Opdateret 24. januar 2011 kl. 10:32
Allerød - 24. januar 2011 kl. 06:00
Af Janne Mulvad
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Allerød: Næsten 200 mennesker var lørdag aften med til at gøre nytårsballet i Nordsjællands Konference Center i Allerød til en formidabel fest.

- Det var så formidabel en fest. Det var 100 procent en succes, siger Ingrid Christensen, som stod bag festen sammen med resten af sin kvadrille - festen handlede nemlig allermest om at danse lancier.

Gæsterne var sådan cirka 50+, og de fleste kom fra Allerød. Men der var også gæster fra nabokommunerne Hillerød, Hørsholm, Farum og helt fra Fredensborg.

En særlig ting ved nytårsballet lørdag var, at der også var plads til enlige gæster.

- Der var også singler - dem satte vi ved et bord for sig selv. Ikke for at gemme dem væk, men så vidste man hvor de var. Og vi opfordrede alle til at byde dem op til dans, så de ikke bare skulle sidde og kede sig. Det er jo modigt at melde sig på som single, så dem ville vi gerne tage hensyn til, siger Ingrid Christensen.
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?