25. oktober 2021
Dothe Elsebet er operasanger, og hun forstod virkeligt at underholde. Flere af mændene og enkelte damer blev viftet grundigt i hovedet med fjerboaen, til stor morskab for hele selskabet. Hvem har sagt, at opera ikke kan være sjovt.
gallery icon

Se billedserie

Dothe Elsebet er operasanger, og hun forstod virkeligt at underholde. Flere af mændene og enkelte damer blev viftet grundigt i hovedet med fjerboaen, til stor morskab for hele selskabet. Hvem har sagt, at opera ikke kan være sjovt.
Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Wienermusik, opera og kage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Wienermusik, opera og kage
Slagelse - 10. januar 2011 kl. 07:00
Af Kristina Wulff
SKÆLSKØR: Nytårskoncerten på Postgården i Skælskør blev gennemført med stor elegance, stil og skønhed. Forestil dig en balsal. Sådan én med trægulve, glimtende lysekroner i loftet og et orkester, der spiller op til dans. Luk øjnene og se kvinderne med opsat hår og store kjoler, hvor man ikke kan se fødderne, så det ser ud som om, de svæver over gulvet. Kun herrerne i deres finest pingvinsæt står fast på gulvet, mens de fører damerne i cirkel på gulvet i takt med musikken.

Mon ikke det var nogenlunde, hvad de 150 mennesker, der havde fundet vej til Hotel Postgården i Skælskør, forestillede sig med halvt lukkede øjne, mens de nød musikken fra Wienertrioen.

Der var nemlig nytårskoncert på Postgården lørdag eftermiddag. Det plejer ellers at være forsamlingshuset i Tjæreby, der lægger lokaler til Lions velgørende nytårsarrangement, men i år var det flyttet til salen under lysekronerne i Skælskør.

- Hvad er en koncert uden et orkester - og her en af de bedste wienertrioer, sagde Karl Arvidson i sin velkomst til publikum.

- Men allervigtigst er vores søde og dygtige solist, Dorte Elsebet.
Solisten
Da Dorte Elsebet trådte ind på scenen, gik der da også et passende sus gennem de fremmødte. Iført lilla balkjole og opsat hår, passede hun perfekt ind i rummet, stemningen og musikken.

Først er hun operadiva. Smuk, urørlig og med en kæmpe stemme. Men med et hurtigt skift af assessories, hvor lange handsker blev til en lyserød fjerboa, blev hun til en entertainer, der fik publikum til at smile og grine.

Klapsalverne efter hver sang blev da også kun større og større. Publikum, der for størstedelens vedkomne var grå eller grående i toppen, kunne slet ikke stå for Dorte Elsebets charme. Også hendes dramatiske flirt under sangen med de ældre herrer på første række, fik smilene frem hos måde mændene og kvinderne.
Kagen
Til musikken og sangen var der, som det sig hør og bør, selvfølgelig kaffe og kage. Det var Efterskolen Solbakken, der stod for borddækning, kagebagning og serveringen.

- På denne måde er dagens økonomiske resultat også med til, at Solbakken kan få en håndsrækning til nogle af de mange projekter, som gerne vil gennemføre for eleverne, sagde Karl Arvidson.

Og det passer jo fint ind i Lions formålsparagraf, nemlig at hjælpe andre.
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk