20. januar 2018
Sagen vil blive anket, har Joachim Porslund udtalt til Frederiksborg Amts Avis. Her ses han foran gården.
Sagen vil blive anket, har Joachim Porslund udtalt til Frederiksborg Amts Avis. Her ses han foran gården.
Foto: Karl Erik Frederiksen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Yoga-forening får ikke tantra-gården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Yoga-forening får ikke tantra-gården
Gribskov - 14. december 2010 kl. 14:09
Af Karl Erik Frederiksen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Gribskov: Det lykkedes ikke foreningen Natha Yoga Center at gøre sig til ejer af Ådyssegård i Vejby, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Retten i Helsingør afsagde tirsdag dom i den sag, som foreningen har anlagt mod et af dens tidligere medlemmer, Kim Schmock, i et forsøg på at få ham til at afstå gården. Det er ham som ejer det anpartsselskabet Bhoga ApS, som blev stiftet i år 2000, da der skulle skrives skøde på gården. Gården er siden blev brugt foreningen ønskede at ønskede at omdanne gården til kurser i yoga og meditation samt sommerlejre, hvor af den ene blev landskendt på grund af tv-reportagen "Te og tantrasex i Tisvilde".

Under retssagen har foreningen forsøgt at overbevise retten om, at Kim Schock kun blev ejer af gården, fordi han optrådte som stråmand for foreningen. Den har derfor forsøgt at få retten til at dømme ham til at afstå skødet eller at give foreningen en forkøbsret til at købe gården for et beløb på 394.000 kroner.

Dommer Morten Larsen afsagde tirsdag den dom, at Kim Schock frifindes for alle påstande, og at foreningen Natha Yoga Center ikke har nogen forkøbsret til gården.

Foreningens tidligere næstformand og nuværende presseansvarlige Joachim Porslund har tidligere oplyst til Frederiksborg Amts Avis, at sagen vil blive anket, hvis Natha ikke får medhold i byretten.
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk