18. juli 2019
Spar 150 kroner hver eneste dag i de næste 30 år ved at omlægge din pension. Sådan lyder opfordringen fra Søren Hyldgaard, der er en af folkene bag investeringsforeningen Optimal Pension.
gallery icon

Se billedserie

Spar 150 kroner hver eneste dag i de næste 30 år ved at omlægge din pension. Sådan lyder opfordringen fra Søren Hyldgaard, der er en af folkene bag investeringsforeningen Optimal Pension.
Foto: Lars Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spar 1,5 million på pensionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar 1,5 million på pensionen
Rudersdal - 14. december 2010 kl. 06:00
Af Lars Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Rudersdal: Pensionsopsparing behøver hverken være indviklet eller bøvlet. Det kan faktisk være ret nemt.

Det mener Søren Hyldgaard. Udover at være kommunalpolitiker for Venstre i Rudersdal er administrerende direktør i investeringsforeningen Optimal Pension, der har lanceret et helt nyt investeringskoncept i Danmark.

- Vi gør simpelthen det, at vi samler folks investeringer i en stor pulje. Herefter investeres pengene i 2596 globale aktier og 1778 obligationer via EU-godkendte indeksforeninger. Dermed er ca. 90 procent af verdens frit omsættelige børsnoterede aktier og to tredjedele af det globale obligationsindeks repræsenteret i Optimal Pension i én investeringsforening. Ingen kan garantere et højere afkast end et verdensindeks over lang tid. På grund af den store risikospredning opnår man det høje afkastpotentiale fra aktier, men til en risiko, der historisk har svaret til en ren obligationsinvestering. Risikoen er spredt over 49 lande og 36 valutaer, lyder det fra Søren Hyldgaard til Frederiksborg Amts Avis.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.