30. september 2020
På Bamses Bodega ved Ishøj Centrum mødes kunderne til en hyggeøl efter arbejde. Men når de skal hjem, er det knap så hyggeligt - folk frygter røverier.
På Bamses Bodega ved Ishøj Centrum mødes kunderne til en hyggeøl efter arbejde. Men når de skal hjem, er det knap så hyggeligt - folk frygter røverier.
Foto: Vincent Byakika
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bodega-gæster overfaldet på stribe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bodega-gæster overfaldet på stribe
Ishøj - 11. december 2010 kl. 08:00
Af Vincent Byakika
Ishøj: Syv af de faste gæster på Bamses Bodega i Ishøj er blevet overfaldet de seneste to uger, og det har skabt utryghed blandt stamgæsterne, skriver DAGBLADET Roskilde.

De seneste to uger har der været mindst 14 overfald på borgere i og omkring Vejlebrovej, og bodega-gæsterne frygter, at nogle unge drenge har fundet en fidus i at "rulle" gæsterne fra Bamses, når de er på vej hjem efter en fyraftensøl.

- Vi tror, de står på lur og holder øje med os. De er mellem to og fem stykker, når de kommer over. Alle er bange, og vi snakker meget om det. Vi har aldrig haft problemer før, og de fleste gange er det sket, når folk skal hjem fra Bamses og ind i deres opgange tæt på, fortæller Jette de Lasson, som er tjener på Bamses Bodega.

Lokalpolitiet i Ishøj er opmærksomme på sagen.

- Vi vil meget gerne have det stoppet. Nogle af de folk, der kommer fra værtshuset, er nemme ofre, og det er lige som at tage bolcher fra børn. Gerningsmændene tænker, at der ikke er nogen risiko, siger Palle Blak fra lokalpolitiet i Ishøj.

Trods de mange sager er der ingen konkrete signalementer. Politiet oplyser, at en af gerningsmændene er 17-18 år med udenlandsk oprindelse og cirka 170 cm. høj. Et vidne siger, at han muligvis har skæg, og at han bærer en brun Canadian Goose jakke med hætte.

Den anden beskrivelse går på en person, der er jævnaldrende, 155 til 160 cm. høj, og han bærer en kasket og brun jakke.

Politiet hører meget gerne fra eventuelle vidner i sagerne.
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?