27. januar 2021
Restaurant Kalvøen er gået i betalingsstandsning, men Kalvøen A/S arbejder på højttryk for at finde en løsning, så Borger- og Fugleskydningselskabet og andre fortsat kan benytte stedet.
Restaurant Kalvøen er gået i betalingsstandsning, men Kalvøen A/S arbejder på højttryk for at finde en løsning, så Borger- og Fugleskydningselskabet og andre fortsat kan benytte stedet.
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Restaurant i betalingsstandsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurant i betalingsstandsning
Opdateret 11. december 2010 kl. 09:33
Frederikssund - 09. december 2010 kl. 13:00
Af Maj-Britt Holm
Frederikssund: Restaurant Kalvøen i Frederikssund er gået i betalingsstandsning. Men selskabet, der ejer bygningerne, vil gøre alt for at hjælpe kunder, som har booket selskaber, oplyser direktør Mette Hay-Schmidt for Kalvøen A/S til Frederiksborg Amts Avis.

Forpagter Claus Bruun kom med den triste melding til Kalvøen A/S tirsdag i denne uge på et møde, hvor de skulle diskutere, hvad der skulle ske, når Claus Bruuns forpagtningsaftale for restaurationslokalerne udløber til juni 2011.

- Vi ville gerne have ham til at forsætte fremadrettet. Men da vi møder, står han med nøglerne i hånden og siger, at han har lukket, fortæller Mette Hay-Schmidt til Frederiksborg Amts Avis.

Direktøren forsikrer dog, at Kalvøen A/S vil øre alt, hvad de kan, for at hjælpe kunderne.

- Vi kører videre. Lige nu arbejder vi på højttryk for at finde en løsning, og vi har en aftale med Frederikssund Golfklub om, at de vil tage vores gæster i en periode, siger Mette Hay-Schmidt, der oplyser, at Kalvøen allerede er i kontakt med interesserede, der vil forpagte restauranten, men at der også vil blive sat en annonce i avisen.
1382458
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?