27. januar 2021
Ernst Kirchsteiner vil i hele december gennem fire tv-udsendelser underholde med tip, madlavning og julehygge. På TV2Fri vises udsendelser fra tidligere sæsoner af Jul med Ernst.
gallery icon

Se billedserie

Ernst Kirchsteiner vil i hele december gennem fire tv-udsendelser underholde med tip, madlavning og julehygge. På TV2Fri vises udsendelser fra tidligere sæsoner af Jul med Ernst.
Foto: Fredrik Nilsson/TV4
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ernst byder indenfor til svensk hygge-jul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ernst byder indenfor til svensk hygge-jul
Opdateret 01. december 2020 kl. 14:10
jul - 01. december 2020 kl. 13:29
Af Søren Arildsen

Er du til svensk julehygge? Så drej her i december dit tv ind på enten svensk TV4 eller danske TV2Fri og få en dosis med svenske juletraditioner, indretningstips og julemad.

En af Sveriges populæreste tv-værter, Ernst Kirchsteiner, er igen klar til at forgylde tiden frem til jul. I fire tv-programmer "Jul med Ernst" vil han trække seeren ind i sit specielle julehyggeunivers.

I 12 år har Ernst Kirchsteiner underholdt Sverige med både et sommer- og et juleprogram. Og det har gjort den knap to meter høje tv-vært til Sverige mest populære underholder.

Inden den nu 63-årige Ernst Krichsteiner trådte ind i tv-verden arbejdede han som kok og som indretningsarkitekt for Ikea.

Årets udgave af "Jul med Ernst" er fordelt over fire afsnit. Det første sendes i aften 1. december på TV4.

Dette års udgave vil indeholde en mere personlig tilgang til julen, og hvordan juletraditionerne planlægges og afvikles i hans regi.

blå bog
Ernst Kirchsteiner er tv-vært, kok og indretningsarkitekt. Han er født i Sverige af en polsk mor og en østrigsk far.
Ud over tv-udsendelserne "Jul med Ernst", har han også hver sommer en udsendelsesrække "Sommer med Ernst", hvor han sammen med håndværkere renoverer og indretter en gammel bolig.
Han designer også sin egen serie af stel og køkkentøj.
Desuden er han kendt for sine markante citater.

I år er programmet optaget på den smukke Julita gård uden for Katrineholm i Sörmland.

– Det bliver et mere personligt program denne gang. Jeg vil vise svenskerne, hvordan jeg skaber en traditionel og næsten magisk jul, siger Ernst Kirchsteiger, der er kendt for også at give svenskerne et par kloge ord med på vejen, sine finurlige udtryk og lune stil.

I programmet vil Ernst Kirchsteiner bl.a. lave sin egen julekonfekt, binde en smuk julekrans og vise, at man selv med små midler kan skabe en flot julestemning.

Det bliver også til en masse madlavning i traditionel svensk stil. Mange af tips og opskrifter vil efterfølgende finde vej til youtube.

Ernst pynter yderdøren med gran
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?