23. januar 2021

-
Bryggeriet Skands producerer mellem 350-400.000 liter øl om året. Det sælges både på flasker og fustage. Foto: Jørgen C. JørgensenFoto: Jørgen Chr. Jørgensen1 af 19
-
Her er den række af øl, som bryggeriet producerer i øjeblikket. Bag glasvæggen er selve bryggeriet. Foto: Jørgen C. JørgensenFoto: Jørgen Chr. Jørgensen2 af 19
-
Foto: Jørgen C. JørgensenFoto: Jørgen Chr. Jørgensen3 af 19
-
Et kig ind til en af processerne i at brygge øl. Det tager cirka en måned før en øl er klar til at blive sendt ud til kunderne. Foto: Jørgen C. JørgensenFoto: Jørgen Chr. Jørgensen4 af 19
-
5 af 19
-
Foto: Jørgen C. JørgensenFoto: Jørgen Chr. Jørgensen6 af 19
-
Tolv 3000 liter tanke står i lokalet i bryggeriet i Brøndby. Foto: Jørgen C. JørgensenFoto: Jørgen Chr. Jørgensen7 af 19
-
Øllene bliver varmebehandlet, så de kan holde i minimum et år. De lyse øl smager dog bedst, hvis de bliver drukket kort, men de mørke og dem med høj alkoholprocent kan holde længere, ifølge Ernst Kristensen. Foto: Jørgen C. JørgensenFoto: Jørgen Chr. Jørgensen8 af 19
-
Ernst Kristensen overtog Bryggeriet Skands i januar 2017. Foto: Jørgen C. JørgensenFoto: Jørgen Chr. Jørgensen9 af 19
-
10 af 19
-
captionphotographer11 af 19
-
captionphotographer12 af 19
-
captionphotographer13 af 19
-
captionphotographer14 af 19
-
captionphotographer15 af 19
-
captionphotographer16 af 19
-
captionphotographer17 af 19
-
captionphotographer18 af 19
-
captionphotographer19 af 19


