13. december 2019

-
Køkkenholdet på Plejecenter Frydenholm består fra venstre af ernæringsassistenterne Lone Bæk Pedersen, Maj-Britt Toftedal, Emma Trøllund Andresen, Christina Aukje Pedersen og økonoma Heidi Lindeblad. De er modtagere af sølv-diplomet (på bordet) i ordningen » Det Økologiske Spisemærke«, som ligger under Fødevarestyrelsen og Økologisk Landsforening. Derudover er de fem stolte kvinder nu også i finalen i Dansk Landbrug og Fødevarers konkurrence »Økologiske Køkkenroser«. Foto: Lars Sandager Ramlow1 af 7
-
Økologien er i højsædet på plejecentret i Holte, der har sølv i »Det Økologiske Spisemærke«, og nu er finalist i Dansk Landbrug og Fødevarers konkurrence »Økologiske Køkkenroser«. På Frydenholm er lagkagerne til de festlige lejligheder altid hjemmelavede, økologiske og skabt fra bunden. Foto: Plejecenter Frydenholm2 af 7
-
Køkkenholdet på Plejecenter Frydenholm får ofte hjælp til madlavningen af centrets beboere, der hygger sig med at blive inddraget i processerne. Her er det Anna Abrahamsson, der skræller kartofler. Foto: Plejecenter Frydenholm3 af 7
-
Hjemmelavede og naturligvis økologiske syltede agurker. Foto: Plejecenter Frydenholm4 af 7
-
5 af 7
-
Disse »sølvkager« blev lavet i forbindelse med, at Plejecenter Frydenholm blev tildelt sølv-diplomet i ordningen » Det Økologiske Spisemærke«, som ligger under Fødevarestyrelsen og Økologisk Landsforening. Foto: Plejecenter Frydenholm6 af 7
-
Maj-Britt Toftedal (tv) og Christina Aukje Pedersen Tanggaard udgør køkkenholdet sammen med Heidi Lindeblad, Lone Bæk Pedersen og Emma Trøllund Andresen. Foto: Plejecenter Frydenholm7 af 7


