21. februar 2019

-
Maddagen handler også om fællesskabet omkring bordet og at give hinanden tid til at spise.Foto: Per Christensen1 af 19
-
Der var masser af lækkerier at kaste sig over til frokosten.Foto: Per Christensen2 af 19
-
Fireårige Aske blev fristet af kyllingeleverpostej med syltet rødbede.Foto: Per Christensen3 af 19
-
Melody og Magnus havde syltet grøntsager med de andre børn.Foto: Per Christensen4 af 19
-
5 af 19
-
Kostfaglig leder Kirsten Herløv leverede opskriften til årets rugbrød. Surdejen er mindst 15 år gammel.Foto: Per Christensen6 af 19
-
I år var fjerde år i træk Toppen og Eventyrhuset deltog i Maddagen.Foto: Per Christensen7 af 19
-
Kostfaglig leder Kirsten Herløv (tv.) havde været med til at udarbejde opskriftsbogen, som alle landets deltagende daginstitutioner brugte som inspiration til Maddagen. Her er hun sammen med Rikke Kristensen, regionsformand i Kost og Ernæringsforbundet, som sammen med FOA står i spidsen for det årligt tilbagevendende event.Foto: Per Christensen8 af 19
-
Til daglig plejer børnene på skift også selv at hente maden i køkkenet, så de kan præsentere den for de andre børn.Foto: Per Christensen9 af 19
-
10 af 19
-
captionphotographer11 af 19
-
captionphotographer12 af 19
-
captionphotographer13 af 19
-
captionphotographer14 af 19
-
captionphotographer15 af 19
-
captionphotographer16 af 19
-
captionphotographer17 af 19
-
captionphotographer18 af 19
-
captionphotographer19 af 19


