20. januar 2021

-
Økolandmand Erik Holst fortalte, at han og tre andre producenter er gået sammen om et vaske-, køle- og pakkeanlæg. Foto: Rita Vestergård1 af 8
-
Der var fyldt godt op i salen i Domus Felix, hvor Madfællesskabet holdt sit andet forsamlingshus med oplæg og debat. Der venter fem nye. Foto: Rita Vestergård2 af 8
-
Johanne Schimming fra Hegnsholt Hønseri og Ulrik Salmonsen fra Valnødlund i snak på mødet i Domus Felix. Foto: Rita Vestergård3 af 8
-
Familien Olsen bød på hjemmebrygget øl og cider. Foto: Rita Vestergård4 af 8
-
5 af 8
-
Programleder i Københavns Madhus, Jacob Appel, har ansvar for økologi-omlægning og klog fødevarerådgivning sammen med Hanne Sider Jacobsen fra Madkulturen, der hører under Førevareministeriet og ligger i Roskilde. Foto: Rita Vestergård6 af 8
-
Mette Gammaccihia, afdelingsleder i Handel, Marked og Ernæring, Landbrug og Fødevarer, talte om afsætning. Foto: Rita Vestergård7 af 8
-
Flere producenter fik talt sammen under mødet. Foto: Rita Vestergård8 af 8


