13. august 2020
Sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Med disse to tips kan du forhøje værdien på din bolig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med disse to tips kan du forhøje værdien på din bolig

Der er mange, der drømmer om at eje et hus, og der er også mange, der tør gøre drømmene til virkelighed. Er man førstegangsejer, vil man hurtigt opleve, at det kan være en dyr men skøn fornøjelse, og det kan der være flere grunde til. Har du planer om at sælge dit hus, eller ønsker du blot at forhøje boligens værdi, så kan du herunder få to tips, der kan hjælpe dig med at få din boligs værdi til at stige.

Det er altid en fordel at udbygge eller forbedre

Ønsker man at få boligens værdi til at stige markant, kan det altid være en fordel at udbygge. Boligens værdi afhænger af mange ting, og derfor findes der heller intet facit på, hvordan man kan forhøje værdien bedst. Dog kan en ny terrasse, en tilbygning, et nyt badeværelse eller en ny altan gøre underværker. Har man eksempelvis et hus, hvor man ikke får aftensolen på terrassen, kan man med fordel bygge en terrasse, man kan sidde og hygge på, når de lune sommeraftener er over Danmark. Hvis du synes, at det lyder interessant med en altan, så kan du også finde fordele ved en altan på nettet for at blive klogere på, om det er den rette løsning for dig.

I nogle tilfælde kan man nøjes med at forbedre

Har du hverken tid eller penge til at bygge en helt ny altan, så kan man i nogle tilfælde også blot nøjes med at forbedre dele ved boligen. Eksempelvis kan man anlægge en ny have, renovere nogle af rummene eller måske finpudse facaden på huset. Derudover er det også altid en god idé at skifte vinduer og døre, hvis man har et hus af ældre dato. Der er altså mange ting, man kan gøre for at forhøje værdien på ens bolig.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?