26. marts 2019
Jan Thorsø Andersen har arbejdet halvtids med sin opfindelse på Vækstfabrikken i et år. Nu er den klar. Foto: Per Vagnsø
Jan Thorsø Andersen har arbejdet halvtids med sin opfindelse på Vækstfabrikken i et år. Nu er den klar. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt firma begyndte med et bryllup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt firma begyndte med et bryllup
Slagelse - 14. februar 2018 kl. 10:02
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

52-årige Jan Thorsø Andersen har det seneste års tid færdigudviklet en billed-app på Vækstfabrikken hos Slagelse Erhvervscenter, og han tror, at han har fat i noget, der kan blive rigtig stort. Firmaer i det meste af verden har på forhånd udtalt sig anerkendende om app'en. Nu skal det vise sig, om de også vil betale for at blive abonnenter hos SoMeCentral.

Det er to år siden, han fik idéen, og det var ved hans nieces bryllup. Brudeparret havde sammen med invitationerne til den store fest sendt et link til en app, så smartphone-fotograferende gæster kunne lægge deres billeder i den.

- Det var smart. Det var bare ikke et erhvervsprodukt, så jeg lagde hovedet i blød. Da jeg havde et web-bureau og lavede hjemmesider, manglede kunderne altid billeder til sociale medier. Med app'en er det meningen, at medarbejderne i en virksomhed nårsomhelst kan tage billeder fra virksomhedens virkelighed. Med tre klik er de samlet ét sted, så virksomheden, som har copyright på billederne, altid kan bruge dem. Virksomhedens marketings-afdeling administrerer dem og beslutter, hvor de skal bruges - for eksempel på Facebook, Instagram eller YouTube, forklarer Jan Thorsø Andersen.

- Det her er noget, som næsten alle virksomheder, der bruger sociale medier, har et problem med . Der er ingen, der hjælper virksomheder med at samle billeder ind, siger han.

Man kan så spørge, om den enkelte virksomhed ikke lige så godt selv kunne klare opgaven.

- Jo, det kunne de godt. Det sker bare ikke, og folk fra hele verden har skrevet til mig på LinkedIn og sagt, at det er unikt. Det er et banalt system, der løser et problem ude i organisationerne, og det kan også bruges på skoler, tilføjer ophavsmanden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk