23. oktober 2021
Privatlivspolitik og vilkår for e-avis
Betingelser ved køb

Ved køb af 24 timers adgang til sn.dk+ kan du betale med MobilePay og med kreditkort. Ved køb af et digitalt abonnement kan du betale med kreditkort.
Når du køber et digitalt abonnement på sn.dk+, løber abonnementet, til du opsiger det. Betaling bliver automatisk trukket forud for påbegyndelsen af hver betalingsperiode.
Det er dit ansvar, at de oplyste kort- og kontooplysninger er korrekte.

Du modtager en kvittering pr. e-mail, når du har købt en 24 timers adgang, eller har købt et digitalt abonnement. Du bør gemme kvitteringen, så du har den, hvis du får brug for den.

Sjællandske Medier håndterer ikke - og gemmer ikke - kortoplysninger, men anvender Quickpay til varetagelse af betalinger.

Når du køber adgang til sn.dk+, så har du samtidig adgang til e-avis-arkivet. Arkivet går tilbage til 18/6 2009,- dog ikke for Nordvestnyt, der har arkiv fra 1/5 2013.
Ved køb af sn.dk+ accepterer du disse købs- og abonnementsvilkår.

Fortrydelse

Som forbruger har du mulighed for at fortryde dit køb inden 14 dage fra købstidspunktet. Fortrydelsesretten bortfalder dog i det øjeblik, du har logget ind og taget produktet i brug.

Sikkerhed/brugeradgang

Adgang til e-aviser og andre digitale tjenester kræver, at du opretter en brugerprofil på sn.dk.

Vi opfordrer til, at du gemmer e-mailen, du får fra os, med dine brugerregistreringer. Heri fremgår dit brugernavn, som er din e-mail-adresse, til sn.dk samt til DAGBLADETs, Frederiksborg Amts Avis’, Nordvestnyts eller Sjællandskes e-avis. Disse oplysninger er nødvendige at have ved hånden, hvis du får brug for at henvende dig til os med spørgsmål om e-avisen.

Adgangskoden har du selv valgt, da du oprettede profilen, og den er af sikkerhedsmæssige hensyn ikke synlig i vore systemer. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du bestille en ny her: sn.dk/adgangskode.

Adgangen er personlig og giver adgang for én bruger på dine forskellige enheder (pc, tablet og smartphone). Adgangen må derfor ikke deles og bruges af personer udenfor din private husstand.
Sjællandske Medier A/S forbeholder sig ret til midlertidigt eller permanent at suspenderer den digitale adgang ved misligholdelse af betingelserne. Dette kan ske med eller uden varsel og uden yderligere forpligtelse over for dig. Det er dit ansvar, at dine profil oplysninger er opdaterede, og at din adgangskode ikke deles med andre.

E-avis, brugerprofil og apps

Sjællandske Mediers udbud af e-avis-produkter udbydes i samarbejde med:
Visionlink, Bjørnholms Allé 20, 8260 Viby J.
Ved brug af e-aviser indsamles der v.h.a. cookies oplysninger omkring brugerens adfærd, læsetid, sidevisninger og hvilke enheder der læses fra. Disse oplysninger bruges alene til at optimerer e-avisernes funktionalitet og er ikke personligt identificerbare.
Når du logger ind på din brugerkonto i vores app, forbliver du logget ind.
Bruger du vores website (også via en mobil enhed) kan du ligeledes forblive logget ind på din brugerkonto.
Du og enhver anden bruger af den computer/browser, hvor du er logget ind, vil uden yderlige godkendelse kunne se og få adgang til de fleste dele af din brugerkonto og udføre visse specifikke handlinger, mens du er logget ind.
Hvis du bruger en offentlig eller delt computer, anbefaler vi derfor, at du aktivt logger ud efter endt brug.

Opbevaring af personoplysninger

Det er vigtigt for os, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
Adgangen til alle registrerede brugerdata på www.sn.dk er begrænset til udvalgte medarbejdere på Sjællandske Medier, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at oplysninger om vores brugere håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til brugerens rettigheder.
Det er desværre ikke muligt at garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Når data sendes og opbevares elektronisk, er der altid en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til beskyttede data, før de når vores servere. Så selvom vi forsøger at beskytte dine personlige oplysninger på bedste vis, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af nogen information.
Du sender altså dine data på eget ansvar.
Når du registrerer dig på www.sn.dk eller på anden vis opgiver dine oplysninger, så videregiver eller sælger vi under ingen omstændigheder oplysninger, som kan forbindes med identificerbare individer, til tredje part uden din tilladelse.
Ligesom logfiler og anden standardinformation heller ikke bliver videregivet eller solgt til tredje part.

Du kan læse mere om persondataforordningen her

Kopiering m.v.

Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på www.sn.dk og i DAGBLADETs, Frederiksborg Amts Avis’, Nordvestnyts og Sjællandskes e-aviser stilles til rådighed for visning/læsning. Du må gerne printe enkelte kopier til dit eget private brug, dog ikke til deling på sociale medier eller egen hjemmeside. Adgangen til at tage personlige kopier gælder alene fysiske personer. En virksomhed må således ikke udprinte artikler mv., heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere. Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til dit eget personlige brug indenfor husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.
Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver udtrykkelig aftale med Sjællandske Medier. Hvis du er i tvivl om, hvad du må kopiere og hvordan, så kontakt os på telefon 5761 2500 eller send en e-mail til sndk@sn.dk.

Tekniske krav til pc

Sjællandske Mediers digitale indhold kan tilgås på følgende platforme/browsere, der understøtter HTML-teknologien.
PC: Windows 7, 2 gigabyte arbejdshukommelse, Internet Explorer 11.0, Google Chrome, Mozilla Firefox eller lign. browser.
MAC: OS X 10.5 (Leopard), 2 gigabyte arbejdshukommelse, Safari, Google Chrome eller lign. browser.

Tekniske krav til mobile enheder

Mobile enheder: E-aviserne kan læses via app til Apple iPhone/iPad - Apple iOS (fra Version 7.0) samt mobile enheder baseret på Android styresystemet fra version 4.2 (f.eks.: Samsung tablet og mobil, HTC mobil osv.).
E-avisen downloades på de mobile enheder og kræver derfor lagerplads på enheden.