25. juni 2021
Bureauchef Helle Christensen overrækker checken på 25.000 kroner til Øens Dyr, Foto: Sol og Strand
Bureauchef Helle Christensen overrækker checken på 25.000 kroner til Øens Dyr, Foto: Sol og Strand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Zoo får håndsrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Zoo får håndsrækning
Vordingborg - 15. maj 2021 kl. 14:22

Øens Dyr løb med den største gevinst, da Sol og Strands afdeling for Sydsjælland og Lolland-Falster uddelte årets »Lokale Håndsrækning«. Sommerhusejerne skulle prioritere mellem tre nominerede projekter, og det udløste 25.000 kroner til Øens Dyr, mens Gårdbutikken Marielyst og Sortsø Skanse Grundejerforening går hver 12.500 kroner.

Pengene skal i første omgang bruges opdatering af Øens Dyrs markedsføringsaktiviteter i form af en ny pjece til turistbureauer og butikker samt større synlighed på de sociale medier.

- Vi åbnede, fordi flere og flere stoppede op og kom ind og så på vores dyr, når de kom forbi. Nu står vi med et stort dyrehold og en stigende interesse, som vi gerne vil gøre mere for at få udbredt, så vi kan udvikle Øens Dyr og give endnu flere en god oplevelse. Derfor er vi meget glade for pengene fra Sol og Strand, fortæller Anette Aabye fra Øens Dyrs bestyrelse.

Øens Dyr på Masnedø er de seneste to år blevet drevet som en minizoo med et stort og varieret dyrehold, som strækker sig fra almindelige danske husdyr over kænguruer og andre eksotiske pattedyr til slanger og skildpadder. Frivillige står for driften suppleret af elever fra uddannelsesinstitutionen Startskuddet, som er en særlig tilrettelagt uddannelse til unge med forskellige udfordringer.

Sol og Strand uddeler hvert år en million kroner som en lokal håndsrækning til projekter i de 22 lokalområder, hvor Sol og Strand har et bureau.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk