22. juni 2021
Henning Schmidt overtager de kommende måneder gradvist jobbet som rektor for HHX Handelsgymnasium og HTX Teknisk Gymnasium i Vordingborg. Foto: ZBC Vordingborg
gallery icon

Se billedserie

Henning Schmidt overtager de kommende måneder gradvist jobbet som rektor for HHX Handelsgymnasium og HTX Teknisk Gymnasium i Vordingborg. Foto: ZBC Vordingborg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ZBC skal have ny rektor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ZBC skal have ny rektor
Vordingborg - 05. maj 2021 kl. 15:00
Af Nina Lise

ZBC Vordingborg skal have ny rektor. Det bliver Henning Schmidt, der overtager jobbet efter Ann Descroix, som går på pension.

Han har siden 2018 været vicerektor på skolen og vil ligesom sin forgænger have fokus på, at eleverne opnår kompetencer inden for kommunikation, samarbejde, kritisk tænkning og kreativitet - samtidig med at de udbygger deres globale udsyn.

- Innovation og kreativitet er afgørende, når vi skal finde nye og bæredygtige løsninger på de problemer, verden står overfor i dag. Her kan vi se, at vores elever har et tårnhøjt niveau. Det er en førerposition, vi skal holde på, siger Henning Schmidt.

- Vi har nogle dygtige lærere. Når lærerne trives, afspejles det i undervisningen. Vi har masser af virksomhedsbesøg, vi tager på studieture til USA og deltager i innovationskonkurrencer. Dertil kommer selvfølgelig fester, fredagsbarer, grillaftener og andre sociale arrangementer, der er med til at give stærke fællesskaber, fortsætter han.

Henning Schmidt overtager de kommende måneder gradvist jobbet som rektor. Han er uddannet civilingeniør og har - udover at være vicerektor, uddannelseschef og lærer på ZBC - blandt andet arbejdet hos »Force Technology« og »Amminex A/S« med udvikling af nye miljøteknologier. Privat bor han i Nyråd med sin hustru og deres to børn.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk