20. januar 2019
Kenneth Jensen overtog 1. januar far Bjarne Jensens værksted Autohjørnet i Vordingborg. Det markerer man med en reception 2. februar. Foto: Thøger Raun
Kenneth Jensen overtog 1. januar far Bjarne Jensens værksted Autohjørnet i Vordingborg. Det markerer man med en reception 2. februar. Foto: Thøger Raun
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Yngre kræfter tager over på hjørnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Yngre kræfter tager over på hjørnet
Vordingborg - 23. januar 2018 kl. 14:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I huset, hvor både Benchmark Biler, Bilsyn4760 og Borgholdt Auto-El holder til, kører Autohjørnet nu videre under yngre kræfter, skriver Sjællandske tirsdag.

1. januar kunne Kenneth Jensen nemlig overtage værkstedet fra sin far Bjarne Jensen, og et generationsskifte, der ikke lå i kortene, er dermed på plads.

- Jeg skulle lige prøve nogle andre ting end bilerne; rejse, tømrerfaget og et job som sælger har jeg blandt andet været omkring, men nu har jeg stået i lære hos min far siden 2009. Jeg er klar til at overtage forretningen, siger Kenneth Jensen, der fik sin uddannelse som personvognsmekaniker på plads i en alder af 37 i februar sidste år.

Trods det tidligere så brede fokus stod der imidlertid 12 som afsluttende karakter på svendebrevet, og far Bjarne Jensen er da heller ikke ræd for at give nøglerne til sit værksted videre.

- Det skal nok gå fint, og jeg bliver jo også som lønmodtager det første stykke tid til at holde hånd i hanke med det hele, siger han med et grin.

Ambitionen for Kenneth Jensen bliver - ud over at holde styr på sin nye seniormedarbejder - at drive et moderne værksted.

Opgaven som mekaniker i dag er stadig at finde fejlen hurtigst muligt, men vejen dertil har ændret sig meget gennem de seneste år.

- Fokus i dag er i stigende grad på IT, og kendskabet går gennem uddannelse. Ved at være med i vores kæde Automester sikrer vi, at mekanikerne er opdateret på de ændringer, som hele tiden kommer, siger han og tilføjer:

- Vi har et godt udgangspunkt. Der er en høj grad af synergi ved at have de andre bil-virksomheder i huset. Det gør mit fremtidige arbejde nemmere, siger Kenneth Jensen.

Far og søn holder reception for at fejre ejerskiftet fredag 2. februar fra klokken 13 til 16. Alle er velkomne, understreger de.

thør

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk