16. december 2017
Folkene bag når ikke at blive klar til dette års Vordingborg Festuge, har de netop annonceret i en pressemeddelelse. Foto: Thomas Olsen.
Folkene bag når ikke at blive klar til dette års Vordingborg Festuge, har de netop annonceret i en pressemeddelelse. Foto: Thomas Olsen.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vordingborg Festuge trækker stikket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vordingborg Festuge trækker stikket
Vordingborg - 20. april 2017 kl. 16:25
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ny afgørelse fra Skat betyder, at komiteen bag Vordingborg Festuge ikke kan nå at blive klar til uge 28.

arrow Læs også: Alle festugens navne er på plads

- Musikken er planlagt, de frivillige er som altid klar, sponsorerne herunder Vordingborg Kommune og de fleste tilladelser er i hus. Men i kølvandet af en ny fortolkning af den momsfritagelse Vordingborg Festuge har arbejdet med i dens nuværende form siden 2002, ser vi os i Festugekomiteen nødsaget til at trække stikket ud og aflyse resten af forberedelserne til dette års festuge, lyder det i en pressemeddelelse fra festugekomiteen.

- Der skal et nyt set up og en anden konstellation på banen i forhold til fremadrettet at opnå momsfritagelse for Vordingborg Festuge. En proces vi som Festugekomite ikke ser os i stand til at løse professionelt i den korte tid, der resterer frem til uge 28.

Momsfritagelsen for 2017 blev bevilliget 15. Februar 2017 og i et brev fra SKAT 10. April 2017 trukket tilbage med en begrundelse, der bunder i at man fra SKAT´s side ser den nuværende konstellation som virksomhed og ikke en forening som den er ansøgt til.

- Vi er naturligvis dybt påvirket og meget ærgerlige over denne situation, men håber på forståelse for denne svære beslutning. Vi vil gerne en sidste gang sende en kæmpe tak til alle som bidrog til festen og mest af alt en kæmpe tak til Festugens frivillige hjælperskare, som har holdt Vordingborg Festuge i gang de sidste 37 år, uden dem ingen festuge, lyder meldingen fra komiteen.

arrow Velkendt festuge trods turbulent optakt
23. maj 2017 kl. 12:08 Opdateret: kl. 18:01
arrow VIF har besluttet at holde festugen i år
28. april 2017 kl. 14:14 Opdateret: kl. 14:14
arrow Festugetalsmand: - Der er lagt op til en dialog med SKAT
22. april 2017 kl. 06:05 Opdateret: kl. 16:55
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk