7. august 2020
Ejendomsselskabet Momentum ejer det kommende kontorfællesskab, som blandt andet kommer til at lægge fast lokale til en iværksættervejleder fra Vordingborg Erhverv. Foto: Lene C. Egeberg
Ejendomsselskabet Momentum ejer det kommende kontorfællesskab, som blandt andet kommer til at lægge fast lokale til en iværksættervejleder fra Vordingborg Erhverv. Foto: Lene C. Egeberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vordingborg Erhverv åbner rådgivning i Stege

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vordingborg Erhverv åbner rådgivning i Stege
Vordingborg - 08. juli 2020 kl. 06:00
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mønske iværksætteres mulighed for at komme i kontakt med Vordingborg Erhverv og deres rådgivere rykker lidt tættere på sandsynligvis i løbet af efteråret.

Fra 1. september satser organisationen nemlig på at have en fysisk tilstedeværelse i Stege, ligesom man har det i Vordingborg og i Præstø.

Det fortæller erhvervschef Jens Damgaard fra Vordingborg Erhverv.

- Det er bygningens ejer, Momentum, der udlejer kontorpladser til iværksættere, og vi rykker så også ind med en person, der en gang om ugen vil kunne yde råd og vejledning, både til dem, der bor i huset og til andre på øen, der kontakter os, siger han.

Stedet er Storegade 47, ovenover Intersport, og Vordingborg Erhverv har store forventninger til kontorfællesskabet, selvom man fra organisationens side i dette tilfælde ikke selv står for udlejning af kontorpladser - som ellers er tilfældet i Vordingborg og Præstø.

- Vi tror, det bliver en attraktivt fællesskab med rift om pladserne. Vi har også en forventning om, at folk efter alt med coronaen og hjemmearbejdspladser vil være interesseret i at komme ud igen siger Jens Damgaard.

Vordingborg Erhverv har i forvejen været tilgængelige for rådgivning på Møn efter aftale, men det bliver første gang, at organisationen har en fast, fysisk tilstedeværelse på øen. Samtidig understøtter tiltaget, som samlet går under navnet »Satelitten«, hele iværksættermiljøet i Vordingborg Kommune.

- Vores iværksættervejledning er eftertragtet, så når vi kommer tættere på kunderne, forventer vi også, at det vil blive brugt. Vi vil gerne lave en bedre iværksættertiltag, så det er et proaktivt tiltag fra vores side, siger Jens Damgaard.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk