3. juli 2020
Asfalt har erstattet fliserne og brostenen i krydset ved Badstuegade. Det har samtidig ændret vigepligts-forholdene i det trafikerede kryds. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Asfalt har erstattet fliserne og brostenen i krydset ved Badstuegade. Det har samtidig ændret vigepligts-forholdene i det trafikerede kryds. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vigepligts-forvirring efter ombygning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vigepligts-forvirring efter ombygning
Vordingborg - 07. august 2019 kl. 21:40
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en tre uger lang vejspærring midt i Vordingborg by kunne bilister onsdag morgen atter uhindret køre på Valdemarsgade, skriver Sjællandske.

Selvom man endnu mangler det sidste arbejde på den nye fodgængerovergang, er håndværkerne nu nået så langt med projektet, at bilisterne har fået lov at køre på strækningen igen.

Det sker efter en omfattende ombygning af krydset ved Badstuegade og Valdemarsgade. Her er den hidtidige flise- og brostensbelægning nu erstattet af en asfaltvej, mens der er lagt nyt fortov ved Badstuegades udmunding og på strækningen ind til Rådhustorvet.

Ombygningen, der har været flere år undervejs, ændrer markant på trafikafviklingen i krydset, hvilket en hel del bilister i løbet af onsdagen tilsyneladende ikke var klar over.

En del bilister på Valdemarsgade stoppede op for at give plads til bilisterne fra Badstuegade, mens flere bilister fra Badstuegade kørte lige ud foran næsen på bilisterne på Valdemarsgade.

Med ombygningen er det dog nu bilisterne på Badstuegade, der skal holde tilbage for trafikken på Valdemarsgade. Ændringen i vejbelægningen og et tydeligt ubetinget vigepligt-skilt markerer begge ændringen i vigepligt i krydset.

Bilisterne på Valdemarsgade har nu fri bane og skal hverken holde tilbage for bilister fra Badstuegade eller gående, der hidtil har krydset over vejen ved Badstuegade-krydset.

Til gengæld skal man nu til at holde øje med det nye fodgængerfelt, der er ved at blive etableret længere mod øst. Håndværkerne er ved at lægge sidste hånd på et fodgængerfelt tæt ved Voldgade og Valdemarsgade-krydset. Det forventes færdigt indenfor den nærmeste fremtid.

Det skriver Sjællandske

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk