4. juni 2020
Marc Facchinis nye single "Bag Tonede Ruder", er  første lyt ind i en dystopisk fortælling, som udspiller sig i et parallelunivers, som har slående ligheder med vores eget. Pressefoto
Marc Facchinis nye single "Bag Tonede Ruder", er første lyt ind i en dystopisk fortælling, som udspiller sig i et parallelunivers, som har slående ligheder med vores eget. Pressefoto
Foto: Mads Ogstrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Ny single fra Marc Facchini

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Ny single fra Marc Facchini
Vordingborg - 18. oktober 2019 kl. 16:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Marc Facchini, der er opvokset i Vordingborg er på banen med et nyt singleudspil fra et kommende album. Den nye single hedder »Bag tonede ruder« og er første afsnit i en fortælling om jordens undergang.

Gennem efteråret og vinteren løfter Marc Facchini sløret for hver enkelt af fortællingerne, som tilsammen kommer til at udgøre albummet »Ind i Evigheden«. Sangene kommer ud med forskellige former for ekstramateriale - blandet andet video og illustrationer , om lander på SoMe-platforme og streamingtjenester.

»Ind i evigheden« er Marc Facchinis fjerde album i eget navn. Det udkommer på cd og vinyl 24. januar via Sorte Plader.

Se den nye musikvideo her:
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk