22. januar 2018
Elias Seidler viser glad og stolt sin have frem. Han og styregruppen har formået at samle 40 betalende gæster og 19 bands på to scener.
gallery icon

Se billedserie

Elias Seidler viser glad og stolt sin have frem. Han og styregruppen har formået at samle 40 betalende gæster og 19 bands på to scener.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Midsommer Festival for fulde huse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Midsommer Festival for fulde huse
Vordingborg - 18. juni 2017 kl. 18:37
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var lutter glade mennesker, der deltog i Midsommer Festivalen, der efterhånden er blevet en tradition i Præstø. For første gang var der udsolgt, og med den nuværende kapacitet betyder det 450 betalende. Herudover kommer 70 frivillige, bandmedlemmer og det løse. Det skriver Sjællandske.

Selvom begivenheden er en musikfestival, er der noget andet, der er vigtigere for Elias Seidler, som er idémanden bag Midsommer og hvis forældre lægger have til festivalpladsen.

- Hvis vi kunne sælge festivalen uden at annoncere et eneste navn, ville vi gøre det. Vi vil gerne skabe en god oplevelse.

At dømme på folks ansigter lykkedes det. En af gæsterne satte spørgsmålstegn ved, om Skanerborg virkelig er Danmarks smukkeste festival.

- Her sidder vi under træerne og blomsterne, smilede hun.

- Musikken repræsenterer en scene, der ikke eksisterer. Navne der ikke er kendte, måske fordi folk kun hører P3 eller P4. Tænk hvis vi kan lave den gode koncert, der giver folk lyst til at tage på Stars og høre det samme band, som ellers kun ville kunne samle 15 mennesker, siger Elias Seidler.

I år var der ikke et stort navn som Folkeklubben, der spillede i 2016. Men Elias Seidler mener, at det samlede niveau har været højere i år. Og så er der lige det med kvinderne.

- Vi har mange flere kvindelige artister, der både spiller og synger. Vi har rigtig mage dygtige, siger Seidler og fremhæver Ida Kudo, som var næstsidste navn lørdag, Rest in Beat og Jada, som sluttede af fredag.

Hertil kan tilføjes Välvä, som med en meget bevægelig, storsyngende og højgravid kvindelig forsanger betog forsamlingen skriver Sjællandske.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk