28. maj 2020
Michael Seiding Larsen får støtte fra hustruen Birgit, der løb med på nogle af omgangene rundt om Hulemosen. Foto: J.C. Borre Larsen
gallery icon

Se billedserie

Michael Seiding Larsen får støtte fra hustruen Birgit, der løb med på nogle af omgangene rundt om Hulemosen. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Han løb rundt og rundt og rundt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Han løb rundt og rundt og rundt
Vordingborg - 17. maj 2020 kl. 15:35
Af J. C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Michael Seiding Larsen skulle i dag, søndag 17. maj, have løbet Copenhagen Marathon, men det blev aflyst på grund af coronakrisen. Det fik Venstre-politikeren for sjov til at arrangere sit eget løb, Hulemosemaraton i Nyråd, med kun en enkelt deltager - ham selv.

Fra klokken 9.30 i morges løb Michael Seiding 31 gange(!) rundt om den lille sø, og dermed nåede han lidt over den klassiske maratondistance på 42,195 kilometer.

Det var en glad, men også udmattet, Michael Seiding Larsen, der krydsede »målstregen«.

- Jeg er træt. Det var ufatteligt hårdt. Jeg havde ellers trænet godt, men en ting er træning, noget andet er selve løbet, siger han.

Michael Seiding Larsen fik undervejs opbakning fra familie og venner, der ved søen havde lavet depot med æbler, chokoladekiks og vand.

Ude på selve ruten fik Michael Seiding Larsen selskab af blandt andet hustruen Birgit og barndomskammeraten Kenneth Jensen, der løb med på nogle af de mange omgange.

- Det begyndte at gøre ondt ved de 28-30 kilometer. Jeg fik kramper, fortæller Michael Seiding Larsen, der sammen med familien fejrede det overståede løb med en tur på McDonald's i Stensved.

Video: En cola og så kalder sofaen
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk