25. august 2019
Michael Seiding Larsen mener at det er tid til et internt opgør i Venstre. Det er forkert at læne sig så meget op ad Dansk Folkeparti. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Michael Seiding Larsen mener at det er tid til et internt opgør i Venstre. Det er forkert at læne sig så meget op ad Dansk Folkeparti. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Viceborgmester efter Lindholm: Vi er nødt til at tage et internt opgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viceborgmester efter Lindholm: Vi er nødt til at tage et internt opgør
Opdateret 11. december 2018 kl. 08:58
Vordingborg - 09. december 2018 kl. 11:55
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Michael Seiding Larsen (V), gruppeformand for Venstre og 2. viceborgmester i Vordingborg Kommune, nyder altid at tale med partikammerater. Men havde han gerne set, at det havde været under andre omstændigheder, da Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) fredag kom forbi.

- Der blev lyttet, og der blev også udvist en smule forståelse. Og så alligevel ikke, siger Michael Seiding Larsen til Sjællandske og kalder udrejsecentret på Lindholm en både dårlig, dyr og utrygskabende løsning, der skader kommunens bosætningsstrategi.

Han mener, at beslutningen kommer til at koste dyrt for Venstre både landspolitisk og kommunalpolitisk. At placere folk på en ø er umenneskeligt, uanset i hvilken kommune øen ligger.

Han har mødt flere Venstre-folk, der ikke kan genkende sig selv i beslutningen. Det er en forkert retning at læne sig så meget op ad Dansk Folkeparti.

- Hvis vi gerne vil have flere virksomheder og turister til Danmark, er det ikke det her omdømme, vi skal markedsføre os på. Sejlerne vil måske fremover sejle udenom Kalvehave. Og hvis der står fem politibiler på Kalvehave Havn, er det ikke dér, man får lyst til at køre ned og spise en is, siger han.

- Vi er nødt til at tage et internt opgør om, hvilken udlændingepolitik Venstre vil føre og være kendt for.

Læs mere i Sjællandske lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk