20. juni 2021
- Jo før man melder sig - jo bedre. Så kan man være med til at planlægge vores strategi, siger Venstres gruppeformand, Karina Fromberg, der her ses sammen med partifællen Ronni Lykkehus foran rådhuset i Vordingborg. Foto: J.C. Borre Larsen
- Jo før man melder sig - jo bedre. Så kan man være med til at planlægge vores strategi, siger Venstres gruppeformand, Karina Fromberg, der her ses sammen med partifællen Ronni Lykkehus foran rådhuset i Vordingborg. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre opfordrer kandidater til at melde sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre opfordrer kandidater til at melde sig
Vordingborg - 06. maj 2021 kl. 07:13
Af Nina Lise

På sit seneste gruppe- og bestyrelsesmøde tog Venstre hul på valgkampen frem til kommunalvalget i november.

Ifølge gruppeformand og borgmesterkandidat Karina Fromberg har der været solid interesse for at stille op for partiet til KV 21. Derfor opfordrer Venstres bestyrelse alle, der vil stille op, til snarest muligt at melde deres kandidatur.

- Vi har ikke sat en tidsfrist endnu, men jo før man melder sig - jo bedre. Så kan man være med til at planlægge vores strategi, siger Karina Fromberg.

- Venstres valgprogram bygger på liberale værdier, frihed og fællesskab. Det gør Venstre til et godt alternativ til den røde flertalsgruppe, der har haft den politiske ledelse i den seneste valgperiode, fortsætter hun.

Der er for nylig indgået valgforbund mellem en række mindre borgerlige partier. Det imødeser man i Venstre ifølge Karina Fromberg som et udmærket tiltag, der samler borgerlige stemmer fra små partier, der ellers kunne være gået tabt. Men som det største borgerlige parti har Venstre indtil videre ikke indgået aftaler om valgforbund, siger hun.

- I den kommende valgperiode vil Venstre søge et bredt politisk samarbejde, der kan give partiet størst mulig indflydelse, siger Karina Fromberg.

- Venstre vil levere en pragmatisk og resultatorienteret venstrepolitik, tilføjer Henning Larsen, formand for vælgerforeningen.

Vil man stille op for Venstre, kan man henvende sig på henninglarsen16@gmail.com eller til en af de øvrige i Venstres bestyrelse eller kommunalbestyrelse.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk