19. maj 2019
Folkeskolen var så stort et emne under valgkampen, at man ikke bør vælge en lappeløsning inden for udvalgets egen ramme, mener Eva Sommer-Madsen (V). Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Folkeskolen var så stort et emne under valgkampen, at man ikke bør vælge en lappeløsning inden for udvalgets egen ramme, mener Eva Sommer-Madsen (V). Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre: Skoleløft skal finansieres af fælleskassen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre: Skoleløft skal finansieres af fælleskassen
Vordingborg - 06. november 2018 kl. 05:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi er tættere på, end vi har været.

Sådan lyder det fra Venstres Eva Sommer-Madsen forud for mødet tirsdag aften i Udvalget for Børn, Unge og Familie i Vordingborg Kommune. Her skal politikerne - igen - diskutere ny tildelingsmodel på skole- og klubområdet.

Valget står mellem færre penge til vikartimer, færre penge pr. elev, friholdelse af Gåsetårnskolen eller at øge lærernes timetal. Desuden er administrationen kommet med et femte forslag, der tager hensyn til Præstø Skoles store økonomiske vanskeligheder og inddrager flest mulige høringssvar.

- Det er positivt, at administrationen selv kommer med et forslag. Det betyder, at de er begyndt at lytte til høringssvarene, hvilket hele tiden har været Venstres ønske. Men vi har et positivt budget, hvor der ikke er sparet på noget. Så hvis man ville, kunne man nok finde pengene i kommunens regnskab, siger Eva Sommer-Madsen (V) til Sjællandske.

Det afviser udvalgsformand Nikolaj W. Reichel (S). Han ser gerne, at skoleområdet får flere penge, men hvis Eva Sommer-Madsen er utilfreds, må hun i første omgang gå til sit eget politiske bagland. Hvis det er et generelt synspunkt fra Venstre, skulle de have fremført det under budgetforhandlingerne.

Læs mere i Sjællandske tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk