20. november 2018
Peter Hagen er ny ejer af godset Christinelund. Hovedhuset er på små 600 kvadratmeter, og de cirka syv hektar grund skal blandt andet bruges til hestepension. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Peter Hagen er ny ejer af godset Christinelund. Hovedhuset er på små 600 kvadratmeter, og de cirka syv hektar grund skal blandt andet bruges til hestepension. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velhaver køber forfaldent gods

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velhaver køber forfaldent gods
Vordingborg - 10. februar 2018 kl. 09:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Peter Hagen er ny ejer af Christinelund. Han overtog godset ved Præstø 1. januar for cirka fem millioner kroner. Sælger var den københavnske bank Fælleskassen, som i november købte ejendommen på tvangsauktion. På sigt vil han og hustruen flytte til Præstø.

- Ud over os selv er der allerede flyttet to lejere ind i sidebygningerne, og der kommer en tredje lejer 1. marts. Sidstnævnte har blandt andet planer om at åbne en hestepension, siger han.

Han kalder Christinelund en arkitektonisk perle, som fortjener et godt liv. De ti bygninger og godt syv hektar jord er ikke blevet grundigt vedligeholdt gennem årene, så der står mange opgaver og venter på de nye ejere.

- Der skal et nyt tag på hovedbygningen, der skal muligvis lægges nogle nye parketgulve, og der skal også nye vinduer i, men da det er en fredet bygning, skal Kulturstyrelsen indover. Derfor kommer det til at tage lidt tid, siger Peter Hagen.

Læs mere i Sjællandske lørdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk