17. juni 2021
Bilen holder på samme sted, som den har gjort i seks uger. Men bagdøren er brudt op. Foto: Claus Vilhelmsen
gallery icon

Se billedserie

Bilen holder på samme sted, som den har gjort i seks uger. Men bagdøren er brudt op. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Varebil ikke flyttet en meter på sjette uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Varebil ikke flyttet en meter på sjette uge
Vordingborg - 12. september 2020 kl. 03:58
Af Claus Vilhelmsen

Det er nu seks uger siden, at politiet satte deres karakteristiske strimler på en varebil, der er smidt på parkeringspladsen for enden af Dagmarsvej. Strimlerne er sat ved begge fordøre og ved bagdøren.

Sjællandske har flere gange gjort opmærksom på den forladte Citroën, der holder uden nummerplader og optager to p-pladser. Men alligevel er der ikke sket meget ved det.

For en uge siden lovede sektionsleder i Beredskabet hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Flemming Jensen, at han ville oprette en sag på den, og så ville der blive taget affære.

Det gjorde der for så vidt også, for 4. september satte en betjent et skilt på den ene siderude, hvor ejeren blev advaret om, at bilen skulle fjernes inden for 48 timer. Ellers ville bilen blive fjernet på ejers regning. Det skete bare ikke.

Noget andet er dog sket, men om det er politiet, der har været ved bilen, er tvivlsomt: Bilens bagdør er blevet brudt op.

Hittegods

Flemming Jensen siger nu, at den medarbejder, der skulle tage sig af at få fjernet bilen, er på ferie. Og efter en kort pause lyder den nye melding:

- Sagen er nu overgået til Andreas Glintberg i Hittegods.

Billede
Politiet satte denne seddel på sideruden i førersiden
4. september. Siden er intet sket. Foto: Claus Vilhelmsen

Sekretariatsmedarbejder Andreas Glintberg, som fysisk er til stede i Nykøbing Falster, har dog ikke hørt om bilen og beder Sjællandske om at tage billeder af den.

- Nu har sagen fået et nummer, og så får vi den fjernet. Hvis vi kan finde stelnummeret, kontakter vi ejeren. Ender den med at blive skrotet, og vi skal fjerne den, får han ikke skrotpræmien, siger han.

Han tilføjer, at det sker cirka 200 gange om året i politikredsen, at biler uden nummerplader bliver efterladt.

Ingen registrering

Da Sjællandske talte med Flemming Jensen 29. juli,, fortalte han, at den normale procedure er at bryde ind i motorrummet og finde stelnummeret, hvis ikke ejeren har flyttet den inden for 48 timer. Men det skete ikke. For en uge siden tjekkede Flemming Jensen døgnrapporterne for hele året og kunne ikke se, at patruljen, der havde sat strimlerne, havde registreret noget som helst. Derfor havde der heller ikke været nogen opfølgning.

Fortsættelse følger.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk