3. juni 2020
Venstre, her repræsenteret ved Bo Manderup (tv), Karina Fromberg og Michael Seiding Larsen, opfordrer til, at det politiske flertal udsætter rådhusbyggeriet på grund af coronakrisen.
Venstre, her repræsenteret ved Bo Manderup (tv), Karina Fromberg og Michael Seiding Larsen, opfordrer til, at det politiske flertal udsætter rådhusbyggeriet på grund af coronakrisen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: V efter coronakrise: Udsæt byggeri af nyt rådhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

V efter coronakrise: Udsæt byggeri af nyt rådhus
Vordingborg - 26. marts 2020 kl. 05:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved onsdagens kommunalbestyrelsesmøde i Vordingborg Kommune kom Venstre med en opfordring, da politikerne skulle vedtage konkurrenceprogrammet for det nye rådhus/Borgernes hus i Vordingborg:

- Udsæt byggeriet. Især set i lyset af corona-situationen. Kommunen har brug for pengene til andre ting, beredskab, hjælpepakker og mange andre ting, sagde Karina Fromberg og pegede på Superbrugsen i Lendemarke, der har udsat deres ombygning på grund af coronakrisen.

- Rundtomkring udskydes ikke nødvendige investeringer, indtil man ved, hvordan situationen ender. Det vil klæde sagen, at rådhusbyggeriet udsættes. Det er ikke en nødvendig investering i disse corona-tider, lød det endvidere fra Karina Fromberg.

DF's Heino Hahn var af den stik modsatte holdning.

- Vi skal i gang med at bygge, lige så snart krisen er overstået. Der bliver virkelig brug for at få gang i hjulene. Det vil være en skandale, hvis man udsætter det, mente Heino Hahn.

Socialdemokratiets Poul A. Larsen bakkede op.

- Når den her krise er overstået, er det vigtigt, at vi får sat håndværkerne i gang, sagde Poul A. Larsen og tilføjede:

- Jeg vil gerne spørge Venstre, om der er andre ting, som ligger i anlægsbudgettet for 2020, som I også vil udsætte på grund af coronakrisen?

Venstre fik dog aldrig mulighed for at svare på spørgsmålet, da borgmester og ordstyrer Mikael Smed anså det som et retorisk spørgsmål.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk