17. september 2019
Jubilæumsfonden gav legater til fire forskellige modtagere. Her er det fra venstre fondens formand Peter Ole Sørensen, Jannie B. Larsen (der modtog legatet på vegne af sin datter Nanna Larsen),  Nils Kofod fra  Stege Roklub, Jens Mortensen, Randi Hyldig og Sille Eskildsen fra Børn & Dyr Bregentved Louise Eriksen fra Dalby Gymnastik og Idrætsforening.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Jubilæumsfonden gav legater til fire forskellige modtagere. Her er det fra venstre fondens formand Peter Ole Sørensen, Jannie B. Larsen (der modtog legatet på vegne af sin datter Nanna Larsen), Nils Kofod fra Stege Roklub, Jens Mortensen, Randi Hyldig og Sille Eskildsen fra Børn & Dyr Bregentved Louise Eriksen fra Dalby Gymnastik og Idrætsforening.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Usikker fremtid for trængt jubilæumsfond

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Usikker fremtid for trængt jubilæumsfond
Vordingborg - 22. marts 2019 kl. 12:30
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I forbindelse med generalforsamlingen onsdag aften har den såkaldte jubilæumsfond i Møns Bank uddelt legater til fire vidt forskellige modtagere.

Flest penge går til Børn & Dyr på Bregentved, der modtager 9500 kroner i tilskud til køb af fire Tentipi-telte.

Dalby Gymnastik og idrætsforening modtager 9000 kroner til indkøb af tre specielle trampoliner til jumping fitness-hold for både børn og voksne.

På Møn gives der 5250 kroner til Stege Roklub, så man kan købe seks børnevåddragter.

Lokalt gives der også støtte til Nanna Larsen, der stammer fra Møn, men som i øjeblikket jagter drømmen om en professionel dansekarriere på Balettakademien i Göteborg. Jubilæumnsfonden støtter hendes ambitioner med 5000 kroner til danseudstyr.

Der blev i alt uddelt 28.750 kroner fra jubilæumsfonden, men der kunne sagtens være uddelt meget mere. Fonden havde nemlig modtaget hele 42 ansøgninger i år.

De forholdsvis små legater mødte da også kritik på generalforsamlingen.

- Jubilæumsfonden blev stiftet i forbindelse med bankens 100 års jubilæum, og siden er kapitalen ikke forøget, konstaterede Helge Garne Madsen.

- Enten må man forøge midlerne, eller også må man bestemme sig for at nedlægge den over de kommende år, fastslog han.

- Vi er enige i bestyrelsen om, at der er behov for at vi får kigget på det og set på de muligheder, der er for at nytænke den, forklarede bestyrelsesformand Jens Ravn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk