26. april 2019
Netværket Vær-Dig er ifølge Filicia Mejse Leeann Larsen (th.) en succes.  Her ses hun i en tidligere sammenhæng med Freja Eliane Johannsen. 	Foto: Lars Christensen
Netværket Vær-Dig er ifølge Filicia Mejse Leeann Larsen (th.) en succes. Her ses hun i en tidligere sammenhæng med Freja Eliane Johannsen. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unges nye åndehul er en succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unges nye åndehul er en succes
Vordingborg - 07. august 2018 kl. 15:15
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Markante gennembrud til en bedre tilværelse for de unge.

Det er konklusionen efter det først halvår, hvor unge med ondt i livet har haft et nyt sted at mødes i Vordingborg.

Filicia Mejse Leeann har på eget initiativ skabt netværket Vær-Dig, hvor otte unge har mødtes hver mandag i to og en halv time for at snakke om deres udfordringer i livet.

- De unge har selv været med til at vælge grænsen på otte deltagere. Det giver en lille, overskuelig gruppe, hvor folk kan føle sig trygge, forklarer initiativtageren, der er fuldt tilfreds med det første halvår af det nye netværk.

- De unge er kommet til at kende hinanden rigtig godt, og de har åbnet op omkring ting, som de aldrig har snakket med nogen andre om. Jeg vil ligefrem sige, at der er sket markante gennembrud for nogen af dem, fortæller hun.

Temaet for efteråret bliver relationer. Det er noget, de fleste af de unge har vanskeligt ved.

- Vi skal blandt andet snakke om egen adfærd, om hvordan man skaber sunde relationer og hvordan man sætter grænser, forklarer Filicia Mejse Leeann og tilføjer, at der også enkelte gange tages kreative værktøjer i brug. For eksempel har de unge haft en workshop, hvor de skulle male til emnet konflikter.

Netværket har haft sommerferie, men nu startes der op igen i Freja Hjerte i Algade. Første gang var i går, mandag, 6. august. Der er endnu et par ledige pladser til unge mellem 18 og 25 år.

Vil man vide mere, så kan man kontakte Filicia Mejse Leeann Larsen på telefon 20660096.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk